leszcz007 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Nie szalejcie też dnia poprzedniego – już wiemy, że po zbyt intensywnej sobocie weizen z pilsem może się pomylić Oj może, ale żeby tak zdradzać wszystkie tajemnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Nie szalejcie też dnia poprzedniego – już wiemy, że po zbyt intensywnej sobocie weizen z pilsem może się pomylić Oj może, ale żeby tak zdradzać wszystkie tajemnice Jakie wszystkie - nie napisałam, kto pomylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferguson Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 W związku z przeprowadzką i małą ilością dobrego piwa (kończy się powoli). Będę zmuszony przyjść z Porterem Bałtyckim lub AIPĄ, termin jest zbyt krótki by uwarzyć jakieś sesyjne. Czy trzeba się zapisywać przez stronę maila, czy deklaracja tutaj starczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zapisz się na spotkanie za pomocą formularza zgłoszeniowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferguson Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zapisz się na spotkanie za pomocą formularza zgłoszeniowego No faktycznie ... okey już poszło. Do tego czasu powinna dotrzeć nowa koszulka z wychwood'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) A co tam, zapisuję się. Fakt, moja IPA będzie miała dopiero 3 tygodnie, ale czegoś ciekawego się na pewno dowiem o moim piwie. Edytowane 27 Czerwca 2013 przez mathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zapisało się już 14 osób od wczoraj, przerwa za długa była:) Jak często chcielibyście takie spotkania - raz w miesiącu? Raz na 2 miesiące? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Teraz będę miał więcej czasu na warzenie to raz na miesiąc dla mnie będzie dobrze Tylko co na to zupa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 raz w miesiącu było by optymalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszemas Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 moim zdaniem co 2 miesiące, co miesiąc może być za często, między spotkaniami wielu może nie narobić nowego piwa, 6 spotkań w roku plus festiwal, 7 spotkań nawet dla robiących często powinno wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 tylko czasem może się okazać, że termin nie pasuje, albo wszystkie miejsca są już zajęte i trzeba czekać 4 miesiące na następne spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferguson Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 To co już mały wstęp do inicjatywy wrocławskiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) To co już mały wstęp do inicjatywy wrocławskiej ? Tzn.? Mam już prawie komplet, pogadamy na spotkaniu o częstotliwości w sierpniu. Wiadomo, że czasem komuś termin może nie pasować, ale przecież nie musimy zawsze spotykać się w gronie powyżej 20 osób, czasem nawet lepiej, jak jest 10 - więcej można wspólnie porozmawiać bez dzielenia się na podgrupy. Edytowane 28 Czerwca 2013 przez Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Obstawiałbym raz w miesiącu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Raz w miesiącu będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar71 Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 A co tam, zapisuję się. Fakt, moja IPA będzie miała dopiero 3 tygodnie, ale czegoś ciekawego się na pewno dowiem o moim piwie. Toż to 2 tygodniowe Imperial IPA zdobywają grandczampiona, więc nie masz co się martwić Jestem za spotkaniami "co miesiąc"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 (edytowane) Do zobaczenia o 15.00 w ZUPie. Jak ktoś będzie wcześniej gdzieś "na mieście", to chętnie się spotkam gdzieś przez ZUPowaniem, bo z powodu awarii auta muszę jechać busem z mojej wsi już za godzinę, zatem we Wrocku będę już ok. 13.00 Jakby co to tel. 502 262 911 Edytowane 21 Lipca 2013 przez Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Mam pytanko, czy w ZUPie będzie dostęp do jakiegoś schładzacza, bo rzeczywiście przy takiej pogodzie w transporcie komunikacji miejskiej, będzie ciężko dowieść piwo w optymalnej temperaturze. Do zobaczenia o 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Zawsze możesz wrzucić piwo do torby termicznej z np. zamrożoną butelką lodu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Świetne spotkanie. Dużo się nauczyłem od starszych koleżanek/kolegów (w sensie warki ). Wg mnie takie spotkania powinny się odbywać z większą częstotliwością. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesive Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Jak tylko się ogarnę, to wrzucę listę osób, które pamiętam lub mam zapisane z wczorajszego spotkania, cobyśmy mogli skojarzyć twarze z profilami na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Też jestem bardzo zadowolony z wczorajszego spotkania, nie ma jak to pogaduchy przy zacnym trunku w fajnym towarzystwie. Dzięki za spotkanie i cenne uwagi i do zobaczenia w Dolinie Baryczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Dzięki za spotkanie! Mesive, w domu terror Twoją wędzonką zrobiłem "Straszy" w lodówce i czeka aż grilla odpalę, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesive Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Taki lekki boczek, a Ty ludzi straszysz? Chcesz, żeby się bali to skocz sobie po Aecht Schlenkerla Rauchbier Marzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Fakt, grodziskie również przypadło mi do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi