amap Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 czy można tylko degustować bez przynoszenia czegoś w zamian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Jeśli nie masz aktualnie swojego piwa możesz w zamian kupić 4 butelki czegoś dobrego i przynieść jako swój wkład - tak całkiem na krzywy ryj, to nie da rady :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 ufff to wpadnę po drodze po cztery tyskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) A ten jak zwykle wymyśla, a co twoje piwa jak zwykle z takim wadami, że lepsze tyskie? Jak nie masz piwa przynieś swój cydr, może coś z niego będzie Edytowane 26 Września 2013 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 no wiesz, takie faux paux - moje zawsze są najlepsze i bez wad , tylko że teraz nie mam w butelkach a kegach i nie chce mi sie przelewać.... ale jak chcesz to wezmę cyderka, bedziesz się mógł wykazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 kega bierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 kega bierz jak pogadasz sprawę z niedźwiedziem to nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 weźcie cydry, weźcie, ja też przyniosę cydro-piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ląduję we Wrocław City już o 13.43, zatem jeśli ktoś byłby "na mieście" chętnie dołączę. Jakby co to tel. 502 262 911. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 To ja się tylko tak przypomnę koledze z porządnym aparatem w telefonie w sprawie zdjęcia "Jezus z uczniami..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Hehehe To o to wam chodziło A ja cudownie wróciłem o 1:30 do domu dopiero bo jakiś pijany typ musiał nam we Wrocławiu przed Mikołajkami wpaść pod pociąg i staliśmy 90 minut w polu Dobrze, że nic się idiocie nie stało i nie musieli go zeskrobywać z kół bo byśmy stali 5 h. Dzięki za spotkanie do następnego razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Kiedy następne spotkanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pralat Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Kiedy następne spotkanie ? 13.10 ma się odbyć w ZUP spotkanie dotyczące wrocławskiego stowarzyszenia piwowarów. Czy jest na forum jakiś temat dotyczący tego spotkania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Nie żadnego stowarzyszenia, panie kochany, tylko po prostu - Wrocławskich Piwowarów :-) Temat zaraz się pojawi. A następne spotkanie w ZUPie - najprawdopodobniej 9 listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyneq Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 A ja się obudziłem wczoraj z katarem, więc po pierwsze aby nie sprzedać czegoś innym a po drugie - ze względu na nieprzydatność sensoryczną, musiałem sobie odpuścić Zazdroszczę Wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krtex Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 A następne spotkanie w ZUPie - najprawdopodobniej 9 listopada. Dzień po International Stout Day, czyżby temat spotkania narzucał się sam?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pralat Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Nie żadnego stowarzyszenia, panie kochany, tylko po prostu - Wrocławskich Piwowarów :-) Też dlatego napisałem małymi literami, żeby ktoś nie pomyślał, że powstała oficjalnie jakaś organizacja, a jedynie nieformalna grupa zrzeszająca miłośników piwowarstwa . 9 listopada to doskonały termin! Akurat nowe piwo mi dojdzie, tym razem niegorzkie z czego pewnie amap się ucieszy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesive Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 9 listopada to sobota - zmieniamy tradycję niedzielnych spotkań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 9 listopada to sobota - zmieniamy tradycję niedzielnych spotkań? Nie, to kaczka drukarska ;-) Zostajemy przy niedzieli, zatem najprawdopodobniej 10 listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zychu88 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Troszkę nie w temacie, ale żeby nie śmiecić kolejnym wątkiem podepnę się już pod istniejący. Wybiera się ktoś jutro do ZUPy na ich drugie urodziny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferguson Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Pewnie w innych wątkach już wiele osób o tym pisało, także na miejscu pewnie będzie masę znajomych mord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Ja chyba będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 no jak tu nie być.. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=649876108378457&set=a.266655853367153.77505.262593023773436&type=1&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 W takim razie do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi