jarok3 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Jarek i mieszkam w Świeciu.Popełniłem do tej pory dwie warki z brewkitów i czekam na surowce do pierwszego zacierania.Czytam to i inne fora o produkcji piwa , więc może coś z tego będzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witaj! Jeśli nie zabraknie Ci determinacji to na pewno "coś z tego będzie" Pwodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastisz Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Cześć, na pewno coś z tego będzie to wciąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBLS Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witaj i powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajo33 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Jest trochę informacji do przyswojenia przed zacieraniem. Lepiej dokładnie wszystko poczytać i nie popełniać błędów poprzedników. Ja dużo nauczyłem się z działu "wiki" na tej stronie gdzie odsyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam Ziomka! 19 lat mieszkałem w Świeciu i tam jestem rodzony Powodzenia w warzeniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogonowiak Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witaj!!! Powodzenia w zacieraniu i udanych warek!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 witaj na piwnym okręcie .... dużo czytaj i potem pytaj i będzie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi