JGC Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Krzysiek i jestem z Poznania. Piwo spożywam od wielu lat. Jego produkcja zainteresowalem się stosunkowo niedawno dzięki koledze który już trochę w swoim życiu uwarzyl Tym sposobem pierwsza warka już zlana na cicha! Zawodowo bawie się troszkę różnymi metalami:) Mam nadzieje że dowiem się tu wielu ciekawych rzeczy i poznam równie ciekawych ludzi! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Witaj udanych warek samych! Co do poznawania ludzi to 10 listopada jest Festiwal Piwa w Poznaniu gdzie na pewno spotkasz wielu zapaleńców! więcej inf. tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBLS Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Witaj i powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 witaj na piwnej drodze życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 witam poznaniaka, co prawda ja nie z poznania ale z okolic. moze bedzie okazja pogadac na targach 10 listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Powitać ziomala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 witamy na pokładzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeryBerry Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Witam kolejnego piwowara z poznania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikhil Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Witam i życzę owocnego warzenia. Może spotkamy się na festiwalu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 (edytowane) Witaj serdecznie na forum:-) Cieszę się niezmiernie że zaraziłeś się tym zajęciem wspólne ważenie przyjemniejsze, łatwiejsze. A że talent i zacięcie masz to jak znalazł......pochwal się budową śrutownika:-) Tymczasem do niedzielnego saisona :-) Edytowane 2 Listopada 2012 przez Przemczysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JGC Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Srutownikiem się pochwalę jak będzie gotowy;) a na festiwalu piwa będę wiec do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 I Toruński zlot piwowarów domowych. Zaprszant do Torunia 15 grudnia na zlot z konkursem konsumenckim Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi