jawor71 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Witam, robiłem ostatnio u Ciebie zakupy- byłem bardzo zadowołony. Teraz mam pytanie - czy jest jakaś szansa na ekstrakty WESa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Niestety WESa nie przewiduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
optimusek Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Dlaczego w cenniki jest paczkomat tylko do 12kg? Przecież można do 25 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor71 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Oczywiście że nie hańbi ale mam żonę i nie mam rozdzielności a wiec w majestacie prawa to też jej firma Co do nazwy to w regulaminie w 2 punkcie jest nazwa firmy Nie ma tam nazwy firmy i nie żebym się czepiał, ale NIP'u też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Dlaczego w cenniki jest paczkomat tylko do 12kg? Przecież można do 25 kg. Jak sam wiesz paczki w paczkomatach muszą mieć pewne gabaryty wyszło mi że do 12 kilo nie przekroczę tych gabarytów. Z tego samego powodu niektóre towary nie mają możliwości przesłania paczkomatami. Ale oczywiście jak masz paczkę do 25 kg to zadzwoń do mnie albo napisz to ci powiem czy da się to wysłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Szkoda... Nigdy nie mów nigdy. Może jednak coś się da zrobić Edytowane 31 Marca 2013 przez kostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Użytkownik kostek dnia 30 marzec 2013 - 20:43 napisał Oczywiście że nie hańbi ale mam żonę i nie mam rozdzielności a wiec w majestacie prawa to też jej firma Co do nazwy to w regulaminie w 2 punkcie jest nazwa firmy Nie ma tam nazwy firmy i nie żebym się czepiał, ale NIP'u też nie. Jest w punkcie 2 "AC" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) jake A żeby cię już tak usatysfakcjonować to uzupełniłem wszystkie dane firmy. Przy okazji można mnie też znaleźć na allegro sprzedaję pod nickiem piwo_piweczko który tez jest zarejestrowany na firmę A tak przy okazji mógłbyś coś zamówić i zażądać faktury miałbyś wszystkie moje dane a ja miałbym utarg Edytowane 31 Marca 2013 przez kostek lkulos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) tylko po co robić zakupy jak można bić pianę Ja jestem takim wywrotowcem że najchętniej kupowałbym na lewo bez faktury/paragonu i na targu. Uważam że cena powinna być umowna pomiędzy sprzedającym a kupujący nie żeby Państwo wpi#$#dalalo się w transakcję. Tak przy okazji pozdrawiam świątecznie mój ulubiony sklep od którego zacząłem przygodę piwną Edytowane 31 Marca 2013 przez lkulos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 jake A żeby cię już tak usatysfakcjonować to uzupełniłem wszystkie dane firmy. Przy okazji można mnie też znaleźć na allegro sprzedaję pod nickiem piwo_piweczko który tez jest zarejestrowany na firmę A tak przy okazji mógłbyś coś zamówić i zażądać faktury miałbyś wszystkie moje dane a ja miałbym utarg No widzisz, nie było to takie trudne. Lubię wiedzieć gdzie kupuję, dlatego jeszcze nigdy nie naciąłem się na zakupy w internecie. Zamówię coś, co znalazłem tylko u ciebie, za około miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No widzisz, nie było to takie trudne. Lubię wiedzieć gdzie kupuję, dlatego jeszcze nigdy nie naciąłem się na zakupy w internecie. Nie było to trudne ale też nie było to potrzebne ale jeśli ma mi to pomóc zdobyć nowego klienta to nie widzę problemu Ja jeszcze nigdy nie sprawdzałem nazwy czy też nipu firmy w której robiłem zakupy i też się nigdy nie naciąłem. Ważniejsze dla mnie są opinie klientów którzy robili zakupy w danej firmie. Chciałem jeszcze zauważyć że niektórzy z forumowiczów znają mnie osobiście a to chyba ważniejsze niż nazwa firmy czy też nip lkulos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam Uzupełniłem słody sugerowałem się waszymi sugestiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Super!!! Ja w takim razie czekam na info odnośnie gotowego zamówienia :D :D Jedyna uwaga, jaka mi się nasunęła: brak na stronie słodu pilzneńskiego 25 kg - ale to chyba przeoczenie pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 brak na stronie słodu pilzneńskiego 25 kg Już jest Zapomniałem odblokować dziękuję za czujność Jak tylko ześrutuję zamówienie to zaraz dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Czy jak kupie słodów za ponad 500 zł (ok.150 kg) to przesyłka będzie gratis? (zgodnie z informacją na stronie www) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feder Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Nie wiem jak w sklepie, ale przy zakupach z Allegro brakowało mi informacji, że towar został wysłany (chociaż za każdym razem towar był wysyłany tego samego dnia ). Planujesz może dodać płatności elektroniczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Czy jak kupie słodów za ponad 500 zł (ok.150 kg) to przesyłka będzie gratis? (zgodnie z informacją na stronie www) Niestety słody nie wchodzą w darmową przesyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Nie wiem jak w sklepie, ale przy zakupach z Allegro brakowało mi informacji, że towar został wysłany (chociaż za każdym razem towar był wysyłany tego samego dnia ). W sklepie zawsze staram się dać info o realizacji zamówienia. przy allegro tego nie robię bo trochę z tym jest pracy a wolę zająć się wysyłką i tutaj widzę znowu wyższość sklepu nad allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Kostek wstaw w sklep info. o używaniu plików cookes . szkoda by było żeby się jakaś menda przyczepiła. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 A jak się przyczepi to co zrobi? Nie dajmy się zwariować. Ja na swoich stronach nie mam tej idiotycznej informacji i nie zamierzam mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Kostek wstaw w sklep info. o używaniu plików cookes . szkoda by było żeby się jakaś menda przyczepiła. Załatwione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A jak się przyczepi to co zrobi? Nie dajmy się zwariować. Ja na swoich stronach nie mam tej idiotycznej informacji i nie zamierzam mieć. lepiej nie sprawdzać co zrobi Dużo z tym pracy nie było a zawsze człowiek spokojniej śpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dziś właśnie odebraliśmy swoje zamówienie. Wszystko pięknie popakowane już na nas czekało, obsługa (jak zawsze) na najwyższym poziomie. Spędziliśmy w sklepie godzinę dyskutując o piwie Dziękujemy bardzo za kolejne udane zakupy! Zdecydowanie następne też zrobimy u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dziś właśnie odebraliśmy swoje zamówienie. Wszystko pięknie popakowane już na nas czekało, obsługa (jak zawsze) na najwyższym poziomie. Spędziliśmy w sklepie godzinę dyskutując o piwie Dziękujemy bardzo za kolejne udane zakupy! Zdecydowanie następne też zrobimy u Ciebie Bo klient jest najważniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi