Jump to content

A może jakieś spotkanie lubelskie

chomiczon

Recommended Posts

Oj tak, oj tak... jestem stanowczo za spotkaniem!

Do knajpy?... hmmmm kiszka....

tam nie popijemy naszego piwka, ja wolę.

Może... u kogoś w 'piwnicy'? :).... ponownie wpraszam się do kolegi z Choin :) (btw jak zdrowie?)

Ja niestety nie posiadam warunków na takie spotkanie więc zaproponowałem jakieś neutralne miejsce :)

Chyba, że uda się dogadać na z właścicielem Chaty, żeby spijać własne piweczka a jedzenie zamówić na miejscu.

Edited by chomiczon

a właśnie to w sumie dobry pomysł... Chata,

może pogadać z właścicielem... ile chciał by za udostępnienie tej 'izdebki' gdzie był konkurs... mogli byśmy tam przysiąść i nie przeszkadzać zwykłym klientom,

fajne oddzielone od zgiełku barowego lokum :)

Myślę, że w dobrym tonie byłoby osobiste udanie się do właściciela i obgadanie tematu na jakieś cykliczne spotkanka.

I tak jak pisałem, żeby wszyscy byli zadowoleni to jedzonko zamawialibyśmy na miejscu.

no to się doczekaliście :D

Artur sam zaproponował po zlocie, że może nam udostępnić miejscówkę na spotkania. Zasada jest taka, że przychodzimy z własnym browarem, ale jedzonko zamawiamy na miejscu.

Jakiś termin wstępnie ustalamy? Ja też chętnie bym się spotkał i pogadał, bo na zlocie ominęła mnie cała zabawa...

No proszę, dość spora grupa osób... do roboty i działać! Jest 5 weekendów do Świąt. Coś da się wybrać. Jak w ciągu tygodnia się dogadacie funduje słód na jedną warkę piwa. :D Sami rozlosujecie dla kogo...

Edited by e-prezes

Temat przymarł :(

Może nie przymarł, co pewnie wszyscy przyjęli do wiadomości i przez aklamację zatwierdzili. Na początku wydało mi się ze termin odległy, ale jak zerknąłem w kalendarz to stwierdziłem że wcześniej by się nie udało, bo andrzejki.

Żeby nie było wątpliwości to wchodzę.

Hejka, ja oczywiście też chętnie przybędę- termin dla mnie nie ma znaczenia- czy to piątek, czy sobota wsiorawno :P . Ja swoje zapasy uzupełniłem więc będę miał co przytargać... :cool: .....inaczej jak na konkursie gdzie z powodu suszy w zapasach musiałem jurorować :smilies: