chomiczon Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Bez konkursów, tak żeby pogadać, napić się piwa. Pytanie tylko gdzie, jakaś knajpa z dobrym piweczkiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrobus Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 i uważasz, że będziemy płacić za piwo ? jestem za, i nawet coś przytargam na plecach. tylko dokąd..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepo Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Oj tak, oj tak... jestem stanowczo za spotkaniem! Do knajpy?... hmmmm kiszka.... tam nie popijemy naszego piwka, ja wolę. Może... u kogoś w 'piwnicy'? .... ponownie wpraszam się do kolegi z Choin (btw jak zdrowie?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrblaha Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Żyję, działam. Na razie jest tak: Problem w tym, że to piwnica- i muszę ogarnąć pozostałą część, bo żeby wejść trzeba skakać między kartonami:) A do syfu wstyd Szanownych Piwowarów zapraszać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomiczon Posted November 20, 2012 Author Share Posted November 20, 2012 (edited) Ja niestety nie posiadam warunków na takie spotkanie więc zaproponowałem jakieś neutralne miejsce Chyba, że uda się dogadać na z właścicielem Chaty, żeby spijać własne piweczka a jedzenie zamówić na miejscu. Edited November 20, 2012 by chomiczon Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepo Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 a właśnie to w sumie dobry pomysł... Chata, może pogadać z właścicielem... ile chciał by za udostępnienie tej 'izdebki' gdzie był konkurs... mogli byśmy tam przysiąść i nie przeszkadzać zwykłym klientom, fajne oddzielone od zgiełku barowego lokum Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomiczon Posted November 20, 2012 Author Share Posted November 20, 2012 Myślę, że w dobrym tonie byłoby osobiste udanie się do właściciela i obgadanie tematu na jakieś cykliczne spotkanka. I tak jak pisałem, żeby wszyscy byli zadowoleni to jedzonko zamawialibyśmy na miejscu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmlody Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Poczekajmy na Grzegorza, on coś wspominał ostatnio właśnie o spotkaniu w Chacie... Pewnie wieczorkiem napisze co i jak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomiczon Posted November 20, 2012 Author Share Posted November 20, 2012 OK, w takim razie czekamy na info od Grzegorza Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregroc Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 no to się doczekaliście Artur sam zaproponował po zlocie, że może nam udostępnić miejscówkę na spotkania. Zasada jest taka, że przychodzimy z własnym browarem, ale jedzonko zamawiamy na miejscu. Jakiś termin wstępnie ustalamy? Ja też chętnie bym się spotkał i pogadał, bo na zlocie ominęła mnie cała zabawa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepo Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 super.... ja sie dostosuje każdy termin dobry... suszy w kegu nie bedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomiczon Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 Ja również się dostosuję, chociaż w piwnicy trochę pustka bo uzupełniam zapasy. Ale zawsze cos wygospodaruję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrobus Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 proponuję taki dzień, żeby nazajutrz nie trzeba było jechać do roboty Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomiczon Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 24 grudnia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrobus Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 24 grudnia? zaręczam, nie chciałbyś mnie znaleźć pod choinką Link to comment Share on other sites More sharing options...
emcede Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Też bym chętnie wybrał się na takie spotkanko. Najlepsza byłaby pewnie jakaś sobota lub piątek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-prezes Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 (edited) No proszę, dość spora grupa osób... do roboty i działać! Jest 5 weekendów do Świąt. Coś da się wybrać. Jak w ciągu tygodnia się dogadacie funduje słód na jedną warkę piwa. Sami rozlosujecie dla kogo... Edited November 22, 2012 by e-prezes Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmlody Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Jakie znaczenie dla kogo, ma zrobić z tego piwo na następne spotkanie i tyle ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomiczon Posted November 22, 2012 Author Share Posted November 22, 2012 To może sobota 8 grudnia, takie spóźnione piwne mikołajki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomiczon Posted November 25, 2012 Author Share Posted November 25, 2012 Temat przymarł Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepo Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Termin bardzo dobry... teraz tylko niech Grzegorz ustali czy tego popołudnia możemy tam się ugościć Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomiczon Posted November 26, 2012 Author Share Posted November 26, 2012 Przytargam trochę A'la Grodziskiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrobus Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Temat przymarł Może nie przymarł, co pewnie wszyscy przyjęli do wiadomości i przez aklamację zatwierdzili. Na początku wydało mi się ze termin odległy, ale jak zerknąłem w kalendarz to stwierdziłem że wcześniej by się nie udało, bo andrzejki. Żeby nie było wątpliwości to wchodzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajtek99 Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Hejka, ja oczywiście też chętnie przybędę- termin dla mnie nie ma znaczenia- czy to piątek, czy sobota wsiorawno . Ja swoje zapasy uzupełniłem więc będę miał co przytargać... .....inaczej jak na konkursie gdzie z powodu suszy w zapasach musiałem jurorować Link to comment Share on other sites More sharing options...
piast145 Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Witam ja też chętnie się pojawię co prawda u mnie pustki ,bo nie było ostatnio czasu coś uwarzyć ,ale może coś mocniejszego .pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts