pmlody Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 No fajnie, to z pracy ide 7mego do chaty, to moze 8mego zrobmy rano to nie będę musiał wracać do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtek99 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 coś cicho w temacie..... ....jakieś nowe konkrety??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Grzesiek się nie odzywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Nie odzywałem się, bo ostatnie kilka dni miałem strasznie zabiegane w pracy i nic nie ustalałem. Rozmawiałem dzisiaj z właścicielem chaty i niestety 8 grudnia odpada. Może być piątek siódmego, albo przyszły weekend, czyli 14. lub 15. Dobrze by było, żeby się wszyscy określili, który termin najbardziej odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 może być i dzień wcześniej... 7dmego 14 lub 15 możemy powtórzyć hihih wypadało by tez podać ile nas bedzie..... bo z tego co mówiłeś to bedziemy siedzić normalnie w restauracji a nie w tym fajnym budyneczku na osobności ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Może być 7mego, ja mam wtedy sledzia z pracy to obskoczę dwie imprezy na raz Grzesiu jak ci stout smakował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Cześć!To i ja się dołączę piwa jeszcze nie warzyłem ale jakiś miodek przytargam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 7 jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 no dobra, a o której? bo nie wiem czy do domu wracać na obiad czy od razy z pracy do chaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 17-18? wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Mi też pasuje siódmy, ale dostosuję się do większości jeśli będzie inna data. Co do godziny to proponuję od osiemnastej, chociaż my z Agnieszką i tak dopiero koło dwudziestej dotrzemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ja będę około 18.00. Muszę z roboty dotrzeć do domu, zostawić samochód i zabrać piweczko No to do zobaczenia w piątek 7.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 zatem 18ta... a kto dotrze poźniej tego strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piast145 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 To do piątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Do piątku do 18 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Jutro dzwonię do Artura zarezerwować stolik. Piwko do degustacji przynosimy własne, jedzonko zamawiamy na miejscu - taka była umowa z właścicielem. Zatem do zobaczenia w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtek99 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 18....piątek 7.XII.....do zobaczenia....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Rezerwacja potwierdzona, stolik będzie na nas czekał od godz. 18:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Jako kto się zgłaszać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Jak to jako kto? jako płacący rachunek za kolację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 durnowate pytanie, po ile browarów bierzemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 A ja nie przyniose żadnego ooo Nie chce mi się kega targać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja biorę tyle ile do plecaka się zmieści.... a jak mało wejdzie... to wezmę dwa plecaki Myśle ze ok 20 butelek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Fajnie było !Dzięki wszystkim za miło spędzony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Również dziękuje wszystkim ! Trzeba koniecznie to powtórzyć !!! Dlaczego mamy być gorsi od warszawki czy innej łodzi gregroc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi