chomiczon Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Dziękuję wszystkim za spotkanie. Świetna atmosfera się zbudowała i mam nadzieję na kolejne takie spotkania. Nie zapomnę min ludzi, którzy obserwowali jak wyciągamy butelki z piwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 i jak pięknie nasz stół wyglądał. ma ktoś fotki? Chomiczon, Twój grodzisz właśnie ratuje mi życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 (edytowane) oj... hardkorowo było po nowym roku powtórka? zaraz zapodam jakieś foty.... --- http://www.piwo.org/gallery/album/168-lubelskie-spotkanie-chata-8122012/ niewiele tego bo zaledwie dwa z czego jedno Jarek cyknął, reszta fotek z telefonu strasznie rozmazana... niema co wstawiać Edytowane 8 Grudnia 2012 przez pepo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 trochę Wam zazdroszczę Brakuję tam chyba jeszcze 2 osób Następnym razem z e-prezesem wpadniemy na małe piwko. Po świętach może i my zorganizujemy jakieś warsztaty w Białej Podlaskiej tak więc chłopaki do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Oczywiście, że po nowym roku powtórka Trzeba porządnie rozpocząć nowy rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ale żeby na spotkaniu piwowarów wódkę pić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ale żeby na spotkaniu piwowarów wódkę pić... A gdzie tam widzisz wódke ? To że chłopaki piją z kieliszków nie oznacza że to wódka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piast145 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam fajnie było m\i po nowym roku warto powtórzyć .A w tych kieliszkach to było piwo skondensowane ,czyli jedno piwo to jeden mały kielonek[destylat z piwa]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtek99 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Qrcze! Następną razą choć bym miał te16km piechotą przejść to przejdę a auto zamknę na 3 kłódki w garażu.....sic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilko Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 W bardzo nieodpowiednim momencie trafił mi się nawał roboty i za tym idące zaniedbanie przeglądania forum. Wielka szkoda, że przegapiłem spotkanie. Zazdroszczę i chcę być na następnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi