radekw Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Mam na imię Radek. Urodziłem się, mieszkam i pracuje w Łodzi. Zaczeło się od tego że obrzydły mi skutecznie koncernowe piwa. Potem były piwa regionalne, dwa lata czytania w necie na temat domowego warzenia i w listopadzie 2011 zacząłem zabawe. Przez rok uwarzyłem 24 warki a 25 juz czeka (alt po raz trzeci). Uważam ze to piekne i jakże pożyteczne hobby. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 ...........Uważam ze to piekne i jakże .......... Ja bym napisał smaczne. Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam imiennika z Łodzi:) Jest pomysł małego spotkania w naszym mieście: http://www.piwo.org/topic/8230-spotkanie-lodzkiej-grupy-piwowarow/#entry175228 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam. dwa lata czytania w necie na temat domowego warzenia i w listopadzie 2011 zacząłem zabawe. Solidne podejście do tematu! Też tak miałem. Przez rok uwarzyłem 24 warki a 25 juz czeka Niezły wynik jak na jeden rok Gdzieś Ty się ukrywał tyle czasu? Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Witaj i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Dzięki za tak serdeczne przyjecie. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) ...........Uważam ze to piekne i jakże .......... Ja bym napisał smaczne. Witaj. tak, smaczne i praktyczne Edytowane 30 Listopada 2012 przez radekw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastisz Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Witaj, no początkujący to raczej do Ciebie nie pasuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi