arusb Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 http://pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,124630,12863531,Male_browary_prawdziwym_hitem__ale_cierpia_na_kleske.html#Cuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tysiak Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 To prawda zrobiła się moda na regionalne browary, ale to dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Właśnie się dziś dowiedziałem, że na jarmarku bożonarodzeniowym w moim mieście będą stoiska z "piwem tradycyjnym". Zadałem pytanie organizatorom kto zacz będzie sprzedawał to piwo i się zdziwiłem, bo okazało się, że 6km od Środy ktoś warzy piwo i to w dodatku do sprzedaży. Co zdziwiło mnie jeszcze bardziej to informacja jaką znalazłem w internecie na temat tej firmy. Zajmuję się ona... sprzedażą węgla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gottri Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) http://wyborcza.biz/..._sprzedazy.html no i jak ma się ten artykuł do poprzedniego?! Generalnie wszystkim rośnie . Czy to może oznaczać odwrót od marek tzw. "średniej" półki i tendecję do wyboru albo region, albo Harnaś ? Nie sądzę. Edytowane 7 Grudnia 2012 przez gottri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 http://wyborcza.biz/Gieldy/1,114507,13105502,Ile_zarabia_Kompania_Piwowarska_na_jednej_butelce.html?as=2 ciekawe stwierdzenie: "W lipcu wprowadziliśmy na rynek piwo Książęce w trzech wariantach: Ciemne Łagodne, Czerwony Lager i Złote Pszeniczne. To lokalne piwo segmentu premium, dla wielbicieli piwa poszukujących nowych smaków. To również nasza odpowiedź na pewien trend światowy związany z rozwojem bardziej niszowych marek, wynikający z większej skłonności konsumentów do eksperymentowania. Tendencja ta sprzyja rozwojowi małych browarów. One powstają miedzy innymi w Stanach, ale także w Polsce. Nie postrzegamy jednak ich rozwoju jako zagrożenia. Nowe browary wzmacniają zainteresowanie piwem - na czym zyskuje również Kompania Piwowarska." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się