crocco Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Pamiętaj,że na PW się pisałem ! Było gadane też ,że jakby co to wynajmiemy Spodek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Właśnie, piszemy na PW i na PW jest odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Czyli już nie ma szans się załapać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jak to nie ma, szanse zawsze są. Jesteś na rezerwowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuś S Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jak chcesz coś zakąsić to musisz o nas pamiętać :lol: "Hej siup Radomsko ,żyje się nie wąsko ,pije się wódeczkę , gryzie się szyneczkę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Przeca Wy to najwięcej miejsca zarezerwowaliście, no i bardzo dobrze się składa z tej okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diebels KattowitzerBrauhau Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Adam ,to ile butelek przewidzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Adam ,to ile butelek przewidzieć? Nie wiem dokładnie ile będzie piwowarów. Na pół litra jest ok 5 osób trzeba liczyć. Wychodzi że na pewno 5 butelek lub 6. Dajcie po 7 jak coś zostanie to wypijemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Potwierdzam, że Porterowie (sztuk 2) też się piszą na rezerwową. Byłem w szpitalu i widzę, że sporo mnie ominęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ostatnio na konkursie próbki były za duże, szczególnie na początku. Później wszystkie smaki mieszały się w ustach może warto pomyśleć chociaż o 0,5 l wody mineralnej dla sędziów Co do kategorii to chyba odpadam. Raz uwarzyłem Grodzisza, ale smak wędzonki w piwie mi nie odpowiada, męczyłem się z nim dobre kilka miesięcy. Ostatnio była kategoria otwarta i nawet bardzo dobrze wszystko wyszło. Jestem za tym że należy dążyć do jednej kategorii, ale uwarzmy piwo, które jest akceptowane przez większe grono piwowarów. Może jakaś pszeniczka, albo jak kilka postów wyżej zielone. Na św. Patryka jak znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Tak to bywa, szpital to nie sala zabaw. Co do wody, jak nie zamarznie to poleci z kranu - przeca na śląsku najlepszo woda z kokotka. A co do kategorii to została już ogłoszona: ZIELONE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Najwyższa pora na odświeżenie tematu. Ile piwowarów będzie miało zielone do konkursu? Bardzo proszę o wcześniejszą informację by móc spokojnie zorganizować konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ile piwowarów będzie miało zielone do konkursu? Bardzo proszę o wcześniejszą informację by móc spokojnie zorganizować konkurs. Zielone przywiozę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Dobra-zróbmy listę. Szwed 1 Czeki 1 Wena 2 jo 3 max. Kiery jeszcze. Jak bydzie nos dużo to zrobiemy po jednym, jak mało i yno tyla to co to za konkurs. Kiery jeszcze mo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Chyba nie będzie dużo piw na konkurs, ja nie mam. W razie braku uczestników proponuję jakąś kategorię z tegorocznego Żywca, lub przedbiegi śląskego konkursu a jak nie to open. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Proszę nie zapomnieć piwa na konkurs zabrać i proszę zabrać po 5 butelek, wszak nas będzie sporo osób. Jeśli ktoś ma więcej zielonego to max. po dwa piwa można zabrać. Oceniają piwowarzy, kto chce oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Jo mōm zielōne i prziwieza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Właśnie myślałem, że będzie dużo gorzej. Tym razem będzie ponad 10 piw do oceny więc będzie coś kosztować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Ktoś chętny na chmiel tradition za 20zł? Lomika 300 g oddam - kto chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Jak kieryś mo piwo konkursowe w kegu to niech tyż przywiezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 lomik otrzyma Jejski, bo pierwszy się po niego zgłosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Piwo na konkurs mo być z etą czy bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Piwo na konkurs mo być z etą czy bez? Obojętnie, nie ma znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Wielkie podziękowania wszystkim gościom za przybycie. Impreza jak co roku przebiegła pomyślnie. Piw do degustacji było co niemiara, co najważniejsze nie było ani jednego kwasa, dzięki czemu poziom piw był bardzo wysoki - tu widać jak wszyscy udoskonalili swoje browary. Konkurs przebiegł bardzo sympatycznie, choć piwa zielone nie będą naszymi ulubionymi do degustacji. Raz jeszcze dziękuję za przybycie i do zobaczenia za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Dziękuje za wspaniałą organizację i jak zawsze wspaniała impreza u Patryka Pierona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi