kopyr Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 (edited) Na kanale Kuchnia.tv puszczają 3 odcinkowy serial o tym tytule. Dziś był pierwszy odcinek o 22.00, jutro powtórka o 20.00. Tutaj więcej informacji. Bardzo polecam, można się pośmiać. Edited February 10, 2009 by kopyr Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 A co było tam śmiesznego? Do mnie do leśnej głuszy nie dociera kuchnia.tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
sziszi Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Właśnie oglądnąłem końcówkę pierwszego odcinka. Fajny, zwłaszcza, że kążdy z nas czasem chciałby mięć swój pub-mini browar:). Poza tym lubię kuchnia tv. Może, któryś z forumowiczów ma sprzęt który pozwoliłby na nagranie serialu. Wiem, że to nielegalne ale może dla tych co nie mają możliwości oglądnięcia byłoby to miłe. Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
sziszi Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 http://www.cyfraplus.pl/program/pro/?full/28452 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coder Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Pogrążyło mnie zdanie: niedobre to piwo, smakuje jak robione w domu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted February 18, 2009 Author Share Posted February 18, 2009 Drugi odcinek jak dla mnie już znacznie słabszy. Tutaj można zobaczyć, że jednak się udało. A tutaj jest nawet przepis na piwo z tego browaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts