masgar Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witam serdecznie. Jest to mój start u Was, więc wypada się przedstawić. Pochodzę z wybrzeża i mieszkam w Rumi. Jestem marynarzem i pracuję na statkach handlowych. W czasie wolnym lubię coś uwędzić, zrobić coś z mleka itp. Chciałbym nauczyć się warzyć piwo. Jestem zdeklarowanym przeciwnikiem zakupów marketowych. Nie wszystko można zrobić samemu, ale to co można to z pewnością warto. Wiemy co jemy i co pijemy. Nawet jak więcej pijemy i już nie wiemy to też wiemy co jemy i pijemy. W innym temacie zaprezentuję skład mojej pierwszej warki i poproszę o pomoc i komentarz. Na razie oczywiście dużo czytam i pomoc z mojej trony będzie żadna, ale potem oddam innym kolegom moja wiedzę i chętnie pomogę im. Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witam i pozdrawiam Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBLS Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witaj i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henzzik Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jestem zdeklarowanym przeciwnikiem zakupów marketowych. Nie wszystko można zrobić samemu, ale to co można to z pewnością warto. Dobrze mówisz! Samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Pozdrawiam z gór! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witamy więc marynarzu na pokładzie piwo.org . Mamy nadzieję że dopłyniesz do świetnych uwarzonych przez siebie piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Mat rezerwy wita na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 witaj:) życzę samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witaj sąsiedzie! Powodzenia w warzeniu i innej działalności na polu "wiemy co jemy i pijemy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masgar Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Witam serdecznie Wszystkim koleżankom i kolegom dziękuję za miłe przywitanie. Mam ambitny plan zrobienia pierwszej warki do Świąt Bożego Narodzenia. W takim gronie dam sobie radę. Pewnie nigdy nie będę bardzo aktywnym uczestnikiem na forum (praca za granica, dom, inne obowiązki), ale obiecuję, że będę się uczył, robił warki i jak poznam zasady to odwdzięczę się pomocą dla nowych kolegów. Koleżeństwo tak zakręconych ludzi udziela się i jedno zauważyłem, że w takim gronie przestaje obowiązywać tzw. tajemnica rodzinna. Dzielimy się doświadczeniami, osiagnięciami i nie obawiamy się konkurencji. Może współzawodniczymy, ale jest to szczere i bez pruderi. No to zbieram sprzęt i surowce i do roboty. Pozdrowienia Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Kciuki trzymam za krajana z wybrzeża, i pije za tych co na lądzie - bo ci co na morzu dadzą sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi