masgar Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Witam serdecznie. Jest to mój start u Was, więc wypada się przedstawić. Pochodzę z wybrzeża i mieszkam w Rumi. Jestem marynarzem i pracuję na statkach handlowych. W czasie wolnym lubię coś uwędzić, zrobić coś z mleka itp. Chciałbym nauczyć się warzyć piwo. Jestem zdeklarowanym przeciwnikiem zakupów marketowych. Nie wszystko można zrobić samemu, ale to co można to z pewnością warto. Wiemy co jemy i co pijemy. Nawet jak więcej pijemy i już nie wiemy to też wiemy co jemy i pijemy. W innym temacie zaprezentuję skład mojej pierwszej warki i poproszę o pomoc i komentarz. Na razie oczywiście dużo czytam i pomoc z mojej trony będzie żadna, ale potem oddam innym kolegom moja wiedzę i chętnie pomogę im. Pozdrawiam Grzegorz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Witam i pozdrawiam Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario63 Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
GBLS Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Witaj i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
henzzik Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Jestem zdeklarowanym przeciwnikiem zakupów marketowych. Nie wszystko można zrobić samemu, ale to co można to z pewnością warto. Dobrze mówisz! Samych udanych warek Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgaL Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Pozdrawiam z gór! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skybert Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Witamy więc marynarzu na pokładzie piwo.org . Mamy nadzieję że dopłyniesz do świetnych uwarzonych przez siebie piw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marbelka Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Mat rezerwy wita na pokładzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolnik Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 witaj:) życzę samych udanych warek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzyko Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Witaj sąsiedzie! Powodzenia w warzeniu i innej działalności na polu "wiemy co jemy i pijemy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
masgar Posted December 15, 2012 Author Share Posted December 15, 2012 Witam serdecznie Wszystkim koleżankom i kolegom dziękuję za miłe przywitanie. Mam ambitny plan zrobienia pierwszej warki do Świąt Bożego Narodzenia. W takim gronie dam sobie radę. Pewnie nigdy nie będę bardzo aktywnym uczestnikiem na forum (praca za granica, dom, inne obowiązki), ale obiecuję, że będę się uczył, robił warki i jak poznam zasady to odwdzięczę się pomocą dla nowych kolegów. Koleżeństwo tak zakręconych ludzi udziela się i jedno zauważyłem, że w takim gronie przestaje obowiązywać tzw. tajemnica rodzinna. Dzielimy się doświadczeniami, osiagnięciami i nie obawiamy się konkurencji. Może współzawodniczymy, ale jest to szczere i bez pruderi. No to zbieram sprzęt i surowce i do roboty. Pozdrowienia Grzegorz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gacek Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Kciuki trzymam za krajana z wybrzeża, i pije za tych co na lądzie - bo ci co na morzu dadzą sobie rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts