Bogi Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 I coś nikt się zbytnio nie chwali, że już skosztował i że jest szał, urywa kończyny i w ogóle kwintesencja doskonałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 bo widocznie nie wszyscy go już dostali, a nawet jak dostali to od razu w gardło nie wlewają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Dziś przesyłkę dostałem. Degustację zrobię sobie jakoś tak po nowym roku może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 I coś nikt się zbytnio nie chwali, że już skosztował i że jest szał, urywa kończyny i w ogóle kwintesencja doskonałości. bo nie ma ochoty się tobie chwalić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Dziś przesyłkę dostałem. Degustację zrobię sobie jakoś tak po nowym roku może... Zapakowana dobrze? Dziś czytałem, że z pakowaniem też były jakieś przepychanki. To czekamy na opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Szczerze? Mogli bardziej zabezpieczyć samo pudełko - chodzi o usztywnienie. Wiadomo jak kurierzy z paczkami się obchodzą, karton opakowania samego zestawu lekko powgniatany na rogach. Pokal lekki, na zdjęciach szkło wyglądało na takie o grubszych ściankach ale ogólnie niezły. Butelka bardzo fajna, z uchem do trzymania - tak jak pisałem wcześniej, po opróżnieniu przyda się do przetrzymywania własnego piwka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Dzisiaj odbieram dwie buteleczki, przed degustacją kupię "standardowego" do porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi