admiro Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zrzeszanie się jest fajne, gdy oprócz zwykłych spotkan chcemy stworzyć jakąś inicjatywę. Na moim przykładzie - Bractwo Piwne, przy organizacji konkursu piw czy wyjazdów grupowych pewne struktury są niezbędne dla rozdzielenia ról i odpowiedzialności. Na spotkaniu Bractwa są mile widziane osoby niezrzeszone. Cyklicznie, co potwierdzą niektórzy, spotykamy się w grupach łączonych, PSPD, Banici, Bractwo, niezrzeszeni i nikomu to nie wadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Fakt 1: w Warszawie przez 2 lata nie udało się zorganizowac żadnego spotkania piwowarów, dopóki nie powstał oddział terenowy PSPD i nie wynegocjował dostępu do sali. A spotkana u Infama? PSPD jest potrzebne by wynegocjować salę? Chyba że darmową O ile wiem to spotkania u INFAMA to były w jego prywatnym lokalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 O ile wiem to spotkania u INFAMA to były w jego prywatnym lokalu. Ale spotkanie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 U mnie w domu było wiele spotkań i nie widzę powodu, aby pisać o tym na forum. Brunnenbraeu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 O ile wiem to spotkania u INFAMA to były w jego prywatnym lokalu. Ale spotkanie było pewnie tak jak pisze coder, 2 lata temu, kiedy była jeszcze knajpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 A niby czym jest piwo.org? Strona statyczna Eloroya? Nie. Jest to największa w Polsce społeczność piwowarów amatorów(od niedawna nietylko amatorów). Czyli de fakto rodzaj organizacji, co prawda nieformalnej w świetle polskiego prawa, ale zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 I ma największą zaletę, że nie trzeba chodzić ze sztandarami, negocjować dostępu do sali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jak by nie było to nasi GÓRĄ :smilies: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi