AgaL Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jeżeli ktoś z młodych, początkujących piwowarów lub piwowarek chciałby zaistnieć w artykule o piwowarstwie domowym, który ukaże się w znanej gazecie, to wysyłajcie do mnie telefon i maila do siebie. Ma być z Krakowa lub Poznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Niestety znam tylko Kocurka i do tego z Siemianowic Edytowane 9 Stycznia 2013 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Niestety znam tylko Kocurka i do tego z Siemianowic Ja też go znam, ale nie jest już młody Edytowane 9 Stycznia 2013 przez AgaL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ale możne jeszcze daje rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 kot??? fala istnieje....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 a ktoś z okolic Poznania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 kot??? fala istnieje....... żeby nie było za miło na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 a ktoś z okolic Poznania? Może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Wyjaśniam, że to nie ma nic wspólnego ze mną, po prostu będzie artykuł i p. dziennikarka zapytała czy znam kogoś kto zaczyna przygodę z piwowarstwem. Pewnie będzie trzeba odpowiedzieć na parę pytań. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez AgaL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Pierwszą warkę zabutelkowałem 14 miesięcy temu to chyba też jestem jeszcze kotem ale niestety do Poznania mam 170 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jaka jest granica wiekowa "kota" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jaka jest granica wiekowa "kota" Dwie, max 4 warki . Nie łapiesz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 kot??? fala istnieje....... żeby nie było za miło na tym forum hejter jeden, pewnie pomylił forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Pierwszą warkę zabutelkowałem 14 miesięcy temu to chyba też jestem jeszcze kotem ale niestety do Poznania mam 170 km Dawaj namiary, a nuż... Edytowane 9 Stycznia 2013 przez AgaL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Pewnie dyskwalifikuje mnie odległość (Toruń), ale stażowo jestem zdecydowanie kotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Pewnie dyskwalifikuje mnie odległość (Toruń), ale stażowo jestem zdecydowanie kotem pisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Pewnie dyskwalifikuje mnie odległość (Toruń), ale stażowo jestem zdecydowanie kotem Ale masz na liczniku 6 warek, a Aga pisała o 2-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Pewnie dyskwalifikuje mnie odległość (Toruń), ale stażowo jestem zdecydowanie kotem Ale masz na liczniku 6 warek, a Aga pisała o 2-4 Ale pewnie 2 zepsute więc się nadaje. panszpik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Pewnie dyskwalifikuje mnie odległość (Toruń), ale stażowo jestem zdecydowanie kotem Ale masz na liczniku 6 warek, a Aga pisała o 2-4 Ja mam 41 a napisała - "dawaj namiary" Może i tobie się uda, ale wtedy wystąpisz roli kocura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Och... perspektywa sławy nęci Warek na koncie mało. Szkoda, jedynie z centrum Polski zarówno do Krakowa i Poznania daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Pewnie dyskwalifikuje mnie odległość (Toruń), ale stażowo jestem zdecydowanie kotem Ale masz na liczniku 6 warek, a Aga pisała o 2-4 Ale pewnie 2 zepsute więc się nadaje. Póki co chyba nie, ale udało mi się już popsuć fermentor (ale pęknięcie w dnie dało się "zaspawać" gorącym śrubokrętem i fragmentami pudełka od ciastek ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Póki co chyba nie, ale udało mi się już popsuć fermentor (ale pęknięcie w dnie dało się "zaspawać" gorącym śrubokrętem i fragmentami pudełka od ciastek ) To jeszcze na odcinek macgaywera się załapiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plaster Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Raz kozie mort subite, zgłosiłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dzięki! Wszystkie namiary przekazałam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Czy jak rok jestem na forum to jestem jeszcze młody??eh tylko te warki,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi