Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wczoraj piłem kilka tych piw, m.in. Marcowe. Wszystkie mają specyficzny smak słodowy (Marcowe najbardziej), który bardzo mi pasuje. Osobiście takiego jeszcze nie udało mi się uzyskać w domu. Nie wiecie może jakich sodów tam używają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Poza jednym - takich jak wszędzie. Pilzneński, monachijski, karmelowe... Ten jeden inny to bardzo ciemny karmelowy, który sami sobie produkują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Poza jednym - takich jak wszędzie. Pilzneński, monachijski, karmelowe... Ten jeden inny to bardzo ciemny karmelowy, który sami sobie produkują. Raczej palony, bo produkują go przez prażenie słodu pilzneńskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Właśnie konsumuje to piwo, dostałem taki pakiet w szynie na Sylwestra, ale jakoś nie mogłem się do tego zabrać. U mnie jest zarąbisty DMS, nie pasuje mi to jakoś do marcowego. To jest przewodnia nuta, potem słodowość, chlebek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Ja kilka dni temu próbowałem marcowego Miłosław. Cóż.... jedyne co mogę powiedzieć to to , że nie dokończyłem kufla. Właśnie ta słodowość ( chyba ? ) jest dla mnie zbyt przytłaczająca. Alkohol też zbyt mocno czuć w tym piwie. Jak dla mnie kiepskie , ale może za dużo sobie obiecywałem Edytowane 15 Stycznia 2013 przez pepek84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Alkohol też zbyt mocno czuć w tym piwie. Mnie o dziwo w ich pilznerze przytłoczyła woń alkoholu, bardzo przeciętne piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Ale w sumie nie o własnych odczuciach ma być ten wątek tylko jak to zrobić. Proponuję duży udział melanoidynowego, i jakiegoś jasnego karmelowego. Jak dms miałby też być to krótkie gotowanie może pomóc Edytowane 16 Stycznia 2013 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się