Pierre Celis Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 za pierwszym razem Chciałbym się pochwalić, że przed chwilą zdałem BJCP Entrance Exam, który uprawnia mnie do przystąpienia do egzaminu pisemnego na sędziego BJCP. Tak więc lecę w kwietniu do Bristolu. Do egzaminu online można podchodzić dowolną liczbę razy, za … Continue reading → Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 W pierwszej kolejnośći GRATULUJE:) Po drugie przyznam się bez bicia że prześledziłem cały blog:D Przepraszam ale czy format daty jest poprawny na dyplomie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Rzeczywiście napisali po hamerykańsku, Brytyjczycy tak nie piszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 No certyfikat, mimo że mailem, to przyfrunął aż zza Oceanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 A ten egzamin, w Bristolu, co wiesz już mniej więcej jak będzie wyglądał? Kto jest w komisji, czego się można spodziewać jeśli chodzi o pytania, etc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 A ten egzamin, w Bristolu, co wiesz już mniej więcej jak będzie wyglądał? Kto jest w komisji, czego się można spodziewać jeśli chodzi o pytania, etc? Co do komisji to nie wiem, z organizatorem tylko mailowałem. Natomiast jak przbeiega egzamin, to można przeczytać na stronie bjcp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi