Undeath Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Dzięki za spotkanie, było miło podyskutować o piwkach choć wyszedłem na jakiegoś krytyka... Festiwal raczkuje, ale było dobrze najważniejsze piwa były oraz wybór butelkowych też spory. W namiocie birofilów też było co po oglądać, w tle grały jakieś zespoły, wyświetlane były filmy o zagłębiu miedziowym, ale to mnie nie interesowało. Jedynie to pogoda nie dopisała co przełożyło się na frekwencję, ale i tak przyszło sporo osób. Choć szkoda, że główny namiot piwny był sponsorowany przez Badłajzera Mam nadzieje, że w przyszłym roku też się odbędzie i będzie jeszcze większy wybór piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barą Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ja również dziękuję za spotkanie i miłą wspólną konsumpcję. Festiwal możemy potraktować jako rozgrzewkę przed wrocławskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 choć wyszedłem na jakiegoś krytyka... Jak się ma odpowiednią szklanicę, to i się ocenia Było spoko, tyle, że te prelekcje o Zagłębiu strasznie na psyche wjeżdżały Szkoda, że AleBrowar nie dojechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi