Gość MiastoTG Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam wszystkich. Jestem ciekawy ważenia piwa domowym sposobem i oto znalazłem się na waszym forum. Narazie jest to dla Mnie czarna magia ale myślę, że z czasem dojdę do wszytskiego. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 spoko spoko witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) Witaj, napisz skąd jesteś bo być może za ścianą masz jakiegoś piwowara który wdroży Cię w tajniki piwnej alchemii Edytowane 10 Lutego 2013 przez Lusterko87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witaj, napisz skąd jesteś bo być może za ścianą masz jakiegoś piwowara który wdroży Cię w tajniki piwnej alchemii Strzelam: Tarnowskie Góry:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam wszystkich. Jestem ciekawy ważenia piwa domowym sposobem Witaj !Pamietaj piwo sie warzy a nie waży.Powodzenia w warzeniu ! Darz Bulk ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Von Lurtz Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Powodzonka życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 No witam i na P.O, Nie jast to "czarna magia", ale (hm... "Ale") troche trza się wciągnać aby piwo "warzone" domowymym sposobem okazało sie niezłym piwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBLS Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi