Jump to content

Filtr nad gęstwą


Kasanga

Recommended Posts

Witam ,

Robiłem starter bez mieszadła 2 stopniowy , stał sobie spokojnie jutro chciałem podziałać z dry stoutem a tu na powierzchni biały nalot. Wywalić czy da się to jeszcze uratować w zapachu "raczej: ok.

pozdrawiam

Link to comment
Share on other sites

nie rozumiem po co ryzykować z tą gęstwą drożdże to nie majątek a w przypadku pochopnej decyzji piwo płynie rura bardaszaną do ścieków. Rozumiem gęstwa to nowe doświadczenia i wyższa szkoła jazdy ale jakim kosztem

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.