BoRkens Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jako, że korzystam z tego forum od jakiegoś czasu (rok będzie), wypadałoby wreszcie się przywitać. No więc Witam! Mam na koncie dopiero kilka piw z puszek i właśnie jestem w trakcie kompletowania sprzętu do zacierania. Postaram się w miarę możliwości dzielić swoimi spostrzeżeniami i w dalszym ciągu korzystać z waszych dobrych rad. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Życzę powodzenia w kompletowaniu - sam jakiś czas temu 'przesiadłem' się z brewkitów na zacieranie i powiem krótko - całkiem inna bajka!;D Teraz dopiero poczułem, co to znaczy robić własne piwo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarok3 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Witaj Zacieranie nie boli , więc trzymam :okey: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 No to długo się kolega ukrywał ! Serdecznie witamy i w razie czego służymy pomocą! Proponuję śledzić dział Imprezy i Spotkania - na dniach powinno się pojawić info o spotkaniu piwowarów w Gdańsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Witam! Jakoś nam ostatnio Wybrzeże w siłę rośnie. Tak trzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoRkens Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Dzięki za doping. A i na piwoWAR też postaram się zjawić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 I ja się Krajanowi kłaniam, potwierdzając wszystkie pozytywne słowa moich przedmówców Napisz może jeszcze z jakiej dzielni Jesteś - ja z Osowej - a nuż jesteśmy sąsiadami ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoRkens Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Obecnie mieszkam na Oruni górnej, więc sąsiadami trudno byłoby nas nazwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi