Shooter Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zrobiłem coś na wzór z tego linku który podałem we wcześniejszym poście ,wszystko jest opisane pod fotkami co i z czego zrobione . Myślę że powinno działać poprawnie ,chociaż na pewno coś trzeba będzie poprawić. tu jest link https://plus.google....559064312910785 jak poskładam wszystko do kupy nakręcę jakiś filmik jak to działa. Ciekawa i czytelna foto dokumentacja. Można prosić o podanie typu pompy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 dobra robota- pompa obraca wodą w układzie zamkniętym? trochę nie bardzo myć tak wodą ,która po chwili jest brudna,chyba,że najpierw mycie z jakimś środkiem a potem płukanie ale nie w układzie zamkniętym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 dobra robota- pompa obraca wodą w układzie zamkniętym? trochę nie bardzo myć tak wodą ,która po chwili jest brudna,chyba,że najpierw mycie z jakimś środkiem a potem płukanie ale nie w układzie zamkniętym kolega chyba "psiuka" sobie OXI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) kolega chyba "psiuka" sobie OXI Czyli co? to jest tylko do płukania czystych butelek,a nie do mycia tak? Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez marbelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Nowy filmik już jest na profilu ,a co mycia to podczas dzisiejszej próby wsypałem do wody oxi z biedronki i butelki ładnie się umyły wystarczy wypłukać czystą wodą i jest Ok w niektórych zastarzały brud musiałem ruszyć szczotka do butelek . Co do typu pompki to jest to taka sama jak w linku http://allegro.pl/pompa-wodna-elektropompka-ve-sa2a-polar-diana-i3148660000.html od pralki polar lub diana. Koszt całości nie jest duży , co prawda miałem już plastikową skrzynkę i pompkę a rura i kształtki pp kosztowały około 20zł. rurki ameliniowe fi 8mm po 3zł. kupione w nomi. Do zrobienia całości potrzebna jest jeszcze wiertarka ,opalarka i narzynka i gwintownik M8x1 dlatego taki bo wycina płytszy gwint na rurce. Gdyby zastosować pompę ogrodowa na pewno polepszyło by to wydajność myjki ale użyłem tego co miałem. Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez gigo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 czyli po myciu wylewasz wode z oxi i wlewasz czysta wode do plukania,czy pluczesz inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 używałem tej myjki dziś pierwszy raz wiec dopiero trzeba będzie opracować jakąś technologie mycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Skoro używasz OXI i butelki się domywają to po co płukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi