Jarzyn_waleczny Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Hej, jak w temacie orientuje się ktoś gdzie w Toruniu można kupić fosforan dwuamonowy ? Potrzebuje 10-20 g tej pożywki, także ze sklepu internetowego nie opłaca się zamawiać. Edytowane 15 Marca 2013 przez Jarzyn_waleczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 sory za offa : Hehe zmień lepiej temat bo ja myślałem że chodzi o TIR-a DAF-a A takie pożywki są na pewno przy laboratoriach, może odsprzedadzą ci trochę, a jak nie to alledrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Na stoiskach BioWinu jest. Chyba po 10g sprzedają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 A może masz dojście do instytutu chemii UMK na Bielanach...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cemik1 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Alchem na Polnej przy Grudziądzkiej. Koszt wysyłki z allegro jest pewnie porównywalny z ceną dwóch biletów autobusowych więc nie wiem, czy warto. Albo daj adres na PW to otrzymasz kopertę z białym proszkiem. Jarzyn_waleczny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristo Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Ja kupowałem w dawnym Bumarze u kobitki co ma mydło i powidło. Jak nie wiem gdzie cos kupic to ide do niej i ona zawsze to ma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) sory za offa : Hehe zmień lepiej temat bo ja myślałem że chodzi o TIR-a DAF-a A takie pożywki są na pewno przy laboratoriach, może odsprzedadzą ci trochę, a jak nie to alledrogo Już zmieniam. A może masz dojście do instytutu chemii UMK na Bielanach...? Znam jednego gościa co studiuje chemie ale żeby mieć dojścia to nie bardzo. Alchem na Polnej przy Grudziądzkiej. Koszt wysyłki z allegro jest pewnie porównywalny z ceną dwóch biletów autobusowych więc nie wiem, czy warto. Albo daj adres na PW to otrzymasz kopertę z białym proszkiem. Cemik ja po to jechał nie będę (mam od tego ludzi) co do wysyłki dzięki za dobre chęci. Dzięki Panowie adresy przekazane do Departamentu Pomysłów Niedorzecznych. Edytowane 15 Marca 2013 przez Jarzyn_waleczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 U mnie pożywkę z czystego DAP od Zamojskich sprzedają w spożywczych. Biowin ma chyba tylko z dodatkami, typu witamina B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 tTzw. Activit, a to akurat posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi