AndrzejKu Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Pierwszy raz z czymś takim mam doczynienia. Zapach ok tylko ten wyglad. Nadają się do wykorzystania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Nie wiem czy wszystkie dolniaki (w innych szczepach też tak miałem) ale Urquell Lager tak właśnie wyglądają. Gęstwa rozbita na dwię cześci a w środku piwo. Jeśli zapachowo ok to na pewno się nadają. Edytowane 19 Marca 2013 przez WiHuRa AndrzejKu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Budvary wyglądają tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regius Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Ja w celach szkoleniowych zebrałem gęstwę z W 34/70 i też podobnie wyglądały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Przeważnie robiłem na W 34/70 i nigdy tak nie wyglądały >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Potwierdzam, gęstwa po 34/70 wychodzi ładnie zbita i jednolita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Potwierdzam , miałem to samo na budvar lager, fermentacja bez problemu szła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się