Dragonfair Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam za dwa tygodnie będę wyjeżdżał do Belgii i chciałem zabrać ze sobą 4 skrzynki pszenicy... i tu problem nie wiem czy to legalne... bardzo w Niemczech nie chciałbym się tłumaczyć ze to nie przemyt. ma ktoś jakieś informacje na temat przewozu za granice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 przez jakie granice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 A można inaczej niż przez Niemcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nachteil Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Bardziej chyba chodziło o to, że obecnie mamy "keine Grenzen" i można sobie jeździć i nikt nikogo nie będzie niepokoił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Wolno bez problemów wozić do 110 litrow na osobę. Powyżej tej ilości mogą się troszkę czerpać, czy przypadkiem nie jest to na sprzedaż itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragonfair Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 a to ze akcyzy niema i etykieta taka lekko dziwna i chyba dział pomyliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati87 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Granic nie ma ale kontrolować mogą. Ale jak 110l na osobę to jestem spokojniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Kilka piw trzeba policzyć na straty. Pogranicznik nie uwierzy na słowo, że to piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Po co brać drewno do lasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Choćby po to by się pochwalić. Wystarczy spojrzeć na konkurs European Beer Star - w kategoriach belgijskich (styli) nie zawsze wygrywają belgijskie piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi