chomiczon Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Panie i Panowie Piwowarzy. Mamy za sobą udane spotkania pod dachem w fajnym gronie i z dużą ilością różnych odmian piwa. Zima nas w tym roku trochę przetrzymała więc może spotkamy się gdzieś w plenerze, przy ognisku z dobrym piwem i jedzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 TAAAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 pomysł zacny. jak niebiosa pozwolą - wchodzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jestem również za, choć planowaliśmy z Norbertem pokaz warzenia w maju, ale chętnie się wybiorę do Lublina - choćby sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Koncepcja jest, musimy tylko się dogadać w jakiej formie ten plener z ogniskiem miałby wyglądać Ktoś wspominał, że nad zalewem można domki wynająć ale nie pamiętam kto. Spróbuję się dowiedzieć jak wygląda baza wypadowa. Na szybko http://www.zalewzemborzycki.hpark.pl/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=7&Itemid=34 Wygląda to nawet ciekawie. Zadzwonię do nich w poniedziałek i zapytam o szczegóły. O ile będą chętni na nocleg Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez chomiczon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Pomysł zacny Na początek trzeba by ustalić, czy będą potrzebne noclegi i dla ilu osób. Jeśli się okaże, że nie trzeba, to Twoja propozycja z mariną będzie nieco przesadzona Może ktoś mieszkający w domku jednorodzinnym się poświęci i udostępni kawałek trawnika na grill i degustację . A jeśli ognisko, to jest wiele miejsc do wynajęcia przy leśniczówkach, stadninach itp. w Lublinie i okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ja wchodzę, ale myśleć będę jak wrócę z kraju bratanków w przyszłą niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Nie chce nikogo zmuszać do noclegu ale fajnie byłoby się spotkać przy ognisku szczególnie z tymi spoza Lublina, którzy bez problemu mogliby spożyć większą ilość bez konieczności powrotu. Od lat w ten sposób spotykamy się motocyklowo i jest naprawdę fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opcja Mariny wydaje się super Ognisko... zadaszenie.... Przyjezdni mogą wynająć domek na nockę.... a i miejscowi mogą bez problemu taxą do domu zjechać. Pepo się pojawi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 W tym tyodniu podjadę rowerkiem i zobaczę jak to wygląda z bliska. Spytam również o ceny i wolne terminy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 I jak? My zaplanowaliśmy na 11-go pokaz warzenia w Białej i raczej go nie odwołamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Dzisiaj widziałem się z Pepo i tak sobie pogadaliśmy, że dobrym pomysłem na ognisko piwne będzie początek czerwca. Maj niestety nie jest ciepły wieczorami w tym roku Nie miałem jeszcze okazji podjechać i dowiedzieć się o domki i wiatę ogniskową ale w przyszłym tygodniu na pewno się wybiorę. Ciekawy jestem ilu będzie chętnych na spotkanie w tej formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dzisiaj byłem nad Zalewem. Kurcze, wygląda na to, że nikt się tymi domkami nie zajmuje bo są strasznie zaniedbane. Nie sądzę, żeby ktoś je doprowadził do stanu używalności w krótkim czasie Muszę jeszcze poszukać, bo wydaje mi się, że po drugiej stronie jest jakiś ośrodek wypoczynkowy. Sprawdzę to jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Jest jeszcze kemping Dąbrowa po drugiej stronie, wujek google niestety nie zna numeru telefonu... Byłem w tamtej okolicy w zimie i domki wyglądały sensownie. Miejsce na ognisko też na pewno jest. Wiata i palenisko jest jeszcze przy leśniczówce, niedaleko tego kempingu (leśnictwo Zemborzyce, ul. Nad Zalewem 5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Dzisiaj widziałem się z Pepo i tak sobie pogadaliśmy, że dobrym pomysłem na ognisko piwne będzie początek czerwca. Maj niestety nie jest ciepły wieczorami w tym roku (...) Ciekawy jestem ilu będzie chętnych na spotkanie w tej formie Zatem dwa terminy: 1-2 lub 8-9 czerwca. Potem jest już impreza w Żywcu na którą pewnie część z zainteresowanych pojedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Póki co jak ktoś nie wybiera się do Wrocławia zapraszam do Cynamonu. Na pokazie dla gości uwarzymy letnie piwo - witbier! Edytowane 30 Maja 2013 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 coś nam wątek umiera, chyba nie jesteśmy tak zarobieni (przy zacieraniu) żeby nie wyrwać się na kilka godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Pogoda raczej słaba, całe lato ma takie być Ja do 19 czerwca nie pije ani kropli piwa bo mam egzamin zawodowy. A w ogóle to gdzie to nasze spotkanie miałoby być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 I znowu cisza... Ja nie dam rady w następny weekend i ostatni w czerwcu. Może 22 czerwca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Może 22 czerwca? i to by był dobry termin! rezerwujemy 22- sobota! postaram się jakąś miejscówkę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jako założyciel tematu zabieram głos. Pogoda nas nie rozpieszcza, wieczory chłodne i mokre. Miejscówka nad zalewem wygląda zgoła inaczej niż na stronie ośrodka i może dlatego temat trochę umarł. Podtrzymujemy spotkanie pod chmurką czy szukamy czegoś zadaszonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 o mały włos i bym zapomniał o zbliżającym sie terminie znalazłem miejscówkę na spotkanie - właściwie to ona mnie znalazła... zadzwonił do mnie dziś Jasiek z Monte Di Vino... i po krótkiej rozmowie wyniknął temat spotkania... Właściciel lokalu jak najbardziej chętny na 'goszczenie' nas... zapowiedział już jakieś (odpłatne) przekąski do piwa.... ale jak coś przytargacie ze sobą to też będzie git, Są ławy... parasolki, stoliki... będzie gdzie pogadać. Tak wiec z piwem czy bez - zapraszam wszystkich w najbliższą sobotę (22) do Monte di Vino (trzeba będzie zmienić na Piwo ) godzina?? hmmm od 14tej? wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zapomniałeś dodać że dojazd tylko taxi albo taxi butem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) oj tam.... faktycznie autobusy mają objazd(budowa obwodnicy) od rogatki racławickie /kraśnicka jest 5 minut spacerkiem (jeden przystanek) jest parking... zmotoryzowani będą mieli gdzie zaparkować... z tego co kojarzę to gdzieś na terenie widziałem grilla.... zapytam jutro o możliwość skorzystania raz dwa mi pisać czy termin wam pasi i kto będzie... ten co nie może też niech pisze... wyperswadujemy Edytowane 18 Czerwca 2013 przez pepo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja będę ale nie wcześniej niż o 15.00. Dajcie znać czy jakieś mięcho na grilla przytargać bo o piwie nawet nie mówię bo to oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi