emcede Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Mnie ten grill kusi bo piwa na razie niestety pić nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja też będę na pewno. Tak z innej beczki, to właściciel winoskładu chce sędziować w konkursie win we wrześniu, więc będzie też okazja porozmawiać o imprezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ależ niespodziewany wysp spotkań i imprezowni. Najpierw Siedlce teraz ni to z gruszki, nie pietruszki Lublin. A do tego jeszcze lokalne imprezy (pozapiwne) w Białej. Oj ciężko będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Popieram Wasze spotkanie i mam nadzieję że dogadacie się co do transportu na zlot i konkurs w Siedlcach. Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Kurczę mnie nie będzie, Szkoda bo stosunkowo blisko mnie aby przeskoczyć przez budowę . mam imprezę rodzinną (( imieniny małżonki ). może mi się uda wskoczyć na chwilę ale nie mogę obiecać. może uda się zorganizować następne spotkanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Spotkanie zaczyna się stosunkowo wcześnie... 14ta... zdążysz od nas zajrzeć na godzinkę-dwie i do domciu wrócić coby małżonce się nie narażać do zobaczyska!! zamachowcu !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) zamachowcu !! a o co kaman? czyżby jakieś moje piwo wybuchło? Edytowane 19 Czerwca 2013 przez astrobus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Czy ktoś z Lubelaków nie potrzebuje nowego gara Lidlowskiego: --- Stan urządzenia: Produkt nowy Zdjęcia przedstawiają stan faktyczny urządzenia. Towar nigdy nie był używany środek bez wad. Gwarancji udzielamy na podstawie paragonu lub faktury. Gwarancja na okres 12 miesięcy http://allegro.pl/st...3337072540.html odbiór w Lublinie ps. nie pisałem w wątku ciekawe aukcje (szansa dla Was) Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Rezerwacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 zamachowcu !! a o co kaman? czyżby jakieś moje piwo wybuchło? zrobiło mi 'niebałtycko' połowę kuchni dobrze że małżonka była na spacerku z dzieciakami co do rezerwacji to niepotrzebna... ale miejscówki siedzącej nie gwarantuje jak sie spóźnisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 zrobiło mi 'niebałtycko' połowę kuchni dobrze że małżonka była na spacerku z dzieciakami składam samokrytykę, ale taka uroda eksperymentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Upewniłem się ... jest grill Trzeba będzie zorganizować węgiel i chabaninę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Nie wiedziałem, że mamy w Lublinie piwowara-pirotechnika Marku, pisałeś że Cię nie będzie. A czy piwko od Ciebie ktoś przyniesie? Bo jak tak, to może hełm i gogle trzeba założyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ja niestety odpadam, mam w poniedziałek i wtorek egzaminy z fizyki więc muszę przysiąść. Udanej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Kupię węgiel i jakieś mięcho na sobotę. Chyba uda mi sie zwalić na 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Ja niestety odpadam, mam w poniedziałek i wtorek egzaminy z fizyki więc muszę przysiąść. Udanej zabawy! To tym bardziej wpadnij na chwilę. Policzymy rozkład sił na wewnętrzne powierzchnie butelki piwa Edytowane 19 Czerwca 2013 przez chomiczon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Nie wiedziałem, że mamy w Lublinie piwowara-pirotechnika Marku, pisałeś że Cię nie będzie. A czy piwko od Ciebie ktoś przyniesie? Bo jak tak, to może hełm i gogle trzeba założyć? to był prototyp piwnego wulkanu pastafarian mam ochotę wielką zajrzeć, może wpadnę na chwile i coś podrzucę, ale nie mogę obiecać. wszystko zależy jak mi robota pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homebeer.pl Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Co by nie było na troche się pojawię ale ok 19-20 dopiero, przyniąsę parę swoich granatów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 No i kicha. Muszę tym razem wyjechać z Lublina. Jak mi się uda wcześniej wrócić to do Was dołączę. 18 to będzie najbardziej prawdopodobna godzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harcerski Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Witam Czy mógłbym się przyłączyć? Czy impreza jest otwarta dla nieznajomych? Pozdrawiam Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jasne! To spotkanie dla wszystkich zainteresowanych piwem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harcerski Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Bardzo się cieszę! Przyniosę moje piwka, może mi poradzicie co z nimi nie tak Być może trochę później wdepnie kolega. Czyli 14.00 godz. jest aktualna? Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jak najbardziej. Będzie bardzo miło poznać kolejnych piwowarów z Lublina Zapraszamy serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jasne! To spotkanie dla wszystkich zainteresowanych piwem! No to wyszło na to, że niewiele osób się piwem interesuje w Lublinie... Mimo niskiej frekwencji spotkanko było super Dziękuję Jaśkowi za miłą gościnę, a towarzystwu za fajną atmosferę. Mam nadzieję, że następnym razem spotkamy się w większym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harcerski Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Dziękuję serdecznie za miłe spotkanie i możliwość skosztowania przepysznych piwek! Szkoda, że nie mogłem się zrewanżować niczym, poza moim paskudnym sikaczem - ale następnym razem obiecuję poprawę Pozdro Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi