dori Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 czy do brewkita wes należy dokupić ekstrakt słodowy tej samej firmy? Jeśli tak to jaka waga na ok 20l piwa i czy trzeba dodawać jeszcze glukozę? Brewkity WESa przewidziane są na 12l piwa. Chcąc uzyskać 20l piwa można dodać puszkę 1,2kg lub 1,7kg niechmielonego ekstraktu, trzeba się tylko liczyć z tym, że goryczka będzie nieco niższa. Trzeba też dokupić drożdże. Polecamy gotowe zestawy na 20l piwa. re5pect 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
re5pect Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 dzięki Dori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Chciałem się dowiedzieć czy w najbliższym tygodniu spodziewacie się dostawy słodów ze Strzegomia w workach 25kg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafek00 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 To ja chciałbym zapytać o dostępność w najbliższym czasie karmelowego czerwonego ze Strzegomia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 w czwartek lub piątek dojedzie do nas dostawa słodów ze Strzegomia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Właśnie chciałem napisać, że przydałyby się płatności elektroniczne i paczkomaty, ale widzę, że temat już się pojawił. Nie pozostaje więc nic innego jak poczekać do jesieni A tak poza tym to jestem bardzo zadowolony ze współpracy z hb.pl Zawsze szybko, dobry towar, porządnie spakowany. Nie zamierzam zmieniać dostawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illuzio Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 A ja mam takie pytanie bo nie znalazłem odpowiedzi w cenniku przesyłek:) Ile kosztowałaby mnie przesyłka powyżej 30 KG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 A ja mam takie pytanie bo nie znalazłem odpowiedzi w cenniku przesyłek:) Ile kosztowałaby mnie przesyłka powyżej 30 KG ? Przesyłki większe niż 30kg rozbijamy na dwie lub więcej paczek, czyli za przesyłkę np 50kg zapłacisz 2x 19,90zł, za przesyłkę 75kg zapłacisz 3x 19,90zł. Cena przesyłek paletowych jest kalkulowana indywidualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illuzio Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Tak też właśnie myślałem dziękuję serdecznie za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Proponujemy wybrane rodzaje szyszek chmielowych w promocyjnych cenach http://www.homebrewing.pl/specials.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Kilka nowości pojawiło się w sklepie: - Słód pale ale Muntons Maris Otter - Słód pilzneński czeski ekstra jasny - Fermentor, beczka 28l z osprzętem - Książka "How to Brew" J. Palmera - Brewkity Brewferm Gold i Christmas - wygodna 50cm pipeta do poboru prób - przyprawy do piw bożonarodzeniowych (cynamon, wanilia, anyż gwiazdkowy, kardamon, imbir, gałka muszkatołowa, goździki) Ponadto wyprzedajemy po symbolicznych cenach drożdże winiarskie, pożywki i inne drobiazgi winiarskie. Już niebawem kolejne nowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 KANGURY -30% Drożdże pszeniczne Mauribrew Weiss i drożdże dolnej fermentacji Mauribrew Lager w cenie obniżonej o 30%. Zapraszamy na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 A wysyłacie listem poleconym? Chętnie bym zakupił parę drobiazgów do wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 A wysyłacie listem poleconym? Chętnie bym zakupił parę drobiazgów do wina. Generalnie nie wysyłamy produktów listem poleconym, wyjątki robimy tylko dla stałych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 No to nie wiem czy się łapię. Kilka razy już coś kupowałem, mam nawet rabat 2%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 No to nie wiem czy się łapię. Kilka razy już coś kupowałem, mam nawet rabat 2%. Odpowiedź poszła na PW. Przy okazji uprzejmie donoszę, że większość zestawów surowców powróciła już do oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambo-5 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Nie ma słodów pakowanych po 5 kg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Nie ma słodów pakowanych po 5 kg? Zawsze możesz kupić 5x1kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambo-5 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 serio? moge? dzieki nie wpadłem na to A tak na serio to opcja słodów 5kg odpadła na stałe czy to chwilowe? bo po prostu wychodzi drożej zamawiając 5x1kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Pytałem o to mailowo Pana Janusza, poniżej jego odpowiedź. Myślę że najpóźniej do końca tygodnia wszystko będzie uaktualnione. Edytowane 2 Września 2013 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 czy drożdżaki s-05 pojawią sie w najbliższym czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 czy drożdżaki s-05 pojawią sie w najbliższym czasie? A co to za drożdże, bo sam owych nie znam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafek00 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 czy drożdżaki s-05 pojawią sie w najbliższym czasie? A co to za drożdże, bo sam owych nie znam? Taka hybryda US - 05 i S -04 . Koledze chodziło pewnie o te pierwsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Miały być w połowie mijającego tygodnia. Ja kupiłem Danstary w promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Jak wszystko dobrze pójdzie to US-05 dotrą do nas jutro lub pojutrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi