Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Czy nie można zrobić, żeby strona sklepu pamiętała fakt zalogowania się na swoje konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Czy nie można zrobić, żeby strona sklepu pamiętała fakt zalogowania się na swoje konto? Podobno można Postaramy się wprowadzić, to zaraz po Nowym Roku. Uzupełniliśmy ofertę drożdży płynnych, trochę artykułów wróciło do oferty, reszta powróci po Nowym Roku Życzymy wszystkim zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz samych udanych piwa w nadchodzącym 2014 roku!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Trzymam za słowo, bo to wygląda bardzo nieprofesjonalnie;) Czy będzie chlorek wapnia w najbliższym czasie, bo widzę, że się skończył. Edytowane 24 Grudnia 2013 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Przydałaby się także opcja zapamiętywania zawartości koszyka po wylogowaniu/ponownym zalogowaniu, w przypadku kiedy wylogowanie nastąpiło w sposób automatyczny (po określonym czasie). Nie wiem jak u innych, ale u mnie na Firefoksie, po ponownym zalogowaniu, koszyk jest pusty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 U mnie koszyk jest pełen po za/wy logowaniu na chromie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Comodo dragon - także zawartość koszyka pozostaje po wylogowaniu się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Jakieś szanse na chmiel Iunga? Chciałbym zobaczyć co to za wynalazek . Czy po zmianach w sklepie są szanse na powiększenie ilości zestawów o niektóre pozycje z Twoich zapisków, np. Amerykańską Pszenicę? Edytowane 12 Stycznia 2014 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jakieś szanse na chmiel Iunga? Chciałbym zobaczyć co to za wynalazek . Czy po zmianach w sklepie są szanse na powiększenie ilości zestawów o niektóre pozycje z Twoich zapisków, np. Amerykańską Pszenicę? Junga (jak i reszta polskich chmieli ze zbiorów 2013) jest już w naszym magazynie, wieczorem powinna pojawić się w sklepie. Jak tylko wreszcie zwiększymy nasze moce przerobowe to obiecuję, że dodam zestaw na American Wheat PS uzupełniliśmy ofertę ekstraktów Gozdawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Hmmm... ja mam takie techniczne pytanie: jak w końcu nazywa się ten chmiel? Iunga czy Junga? Zawsze myślałem, że Iunga, od IUNG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dobrze myślałeś, ale nazwa się już przyjęła. Nie tylko w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) uzupełniliśmy ofertę ekstraktów Gozdawy. Planujesz dorzucić do oferty ich drożdże, np. PAY7 i BW11? Tak je zachwalają, że może warto spróbować . Edytowane 14 Stycznia 2014 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dovahkiin Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kiedy można spodziewać się chmieli z 2013? Chodzi mi głównie o chmiele amerykańskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_P Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Kiedy będą dostępne zestaw AIPA, Cascade i Centennial (granulat)? Nie wiem czy czekać czy szukać gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Jutro powinnam mieć potwierdzenie od dostawcy dotyczące terminu dostawy chmieli amerykańskich. Drożdże Gozdawy pojawią się w ofercie, ale dopiero za jakieś 2-3 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Kiedy można się spodziewać powrotu do oferty słodów ze Strzegomia? O ile mnie pamięć nie myli, to kiedyś była możliwość zakupu słodów w minimalnej ilości 0,5kg. Czy taka opcja będzie możliwa? Edytowane 21 Stycznia 2014 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Słody ze Strzegomia powrócą do oferty jutro. Stopniowo powinny też powracać opakowania 0,5kg. Niestety sprawa sprowadzenia amerykańskich chmieli troszkę się przeciąga. Jak tylko będę coś wiedzieć to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Wszystkie słody Strzegomia powróciły do oferty, także te w opakowaniach 0,5kg. Poza tym powróciły kolby stożkowe 0,5l, 1l i 2l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dorotko to kiedy będzie ten zestaw American Wheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beleg Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zapewne nowości ze Strzegomia a mianowicie melanoidynowy i pszeniczny karmelowy też będzie niebawem w ofercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paddy Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Czy jest możliwość odbioru osobistego zamówienia w Pogwizdowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Czy jest możliwość odbioru osobistego zamówienia w Pogwizdowie? Jak najbardziej jest taka możliwość po wcześniejszym ustaleniu dnia,godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Widzę wśród znajomych brewkiciarzy i ekstraktowców zainteresowaniem zestawem z ekstraktów do zrobienia piwa AIPA. Są takie u konkurencji, może warto rozważyć ich wprowadzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 http://www.homebrewing.pl/newsdesk_info.php?newsdesk_id=144 Idziemy na zakupy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paddy Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Ostatnio zakupiłem u was ekstrakty jasne z Bruntala. Piwo wyszło jednak jak z ekstraktów ciemnych. Czy to po prostu błąd z waszej strony w naklejce na ekstrakcie czy już dostajecie tak zapakowane? Jaka jest szansa, że znowu trafię na ciemny w jasnym? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Proszę o kontakt mailowy. Z tego co widzę mieszkamy niedaleko Nie wykluczam pomyłki, bo błędy zawsze mogą się zdarzyć, chociaż to pierwsze tego typu zgłoszenie. Ciężko jest oceniać barwę piwa w fermentorze, bo to zawsze powoduje zakłamania. Piwo z ekstraktów nigdy nie wychodzi super jasne. Proszę zatem o kontakt, a myślę, że uda się wszystko sprawdzić i rozstrzygnąć reklamację, tak aby był Pan zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi