Marusia Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 W dniu Św. Patryka, choć dopiero wieczorem:-D miło mi poinformować, że w końcu ruszamy z długo zapowiadanymi nowościami dla piwowarów i tych, co jeszcze nie warzą, ale chcą Na początek zapraszamy na Szkółkę Niedzielną w Czeskim Raju - będą to cykliczne, bezpłatne pokazy warzenia z procesem zacierania wraz z instruktażem i prezentacją multimedialną. Pierwsza szkółka 5 kwietnia o godz. 15.00:) Więcej szczegółów: http://www.centrumpiwowarstwa.pl/uslugi/prezentacje/pokaz_warzenia_piwapokaz_warzenia_piwa Oferta skierowana do mieszkańców Wrocławia, okolic, oraz wszystkich, którzy będą mogli przyjechać - dlatego są to spotkania cykliczne, które będą się odbywały najprawdopodobniej co 2 tygodnie:) Zapraszam, również do komentarzy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 powodzenia!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsb Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Slyszalem dzis o tym w czeskm raju (wlasnie wrocilem) - podobno ma byc w kazda niedziele po pierwszej kwietniowej, tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusia Posted March 17, 2009 Author Share Posted March 17, 2009 Slyszalem dzis o tym w czeskm raju (wlasnie wrocilem) - podobno ma byc w kazda niedziele po pierwszej kwietniowej, tak? No nie, trochę przesadzili - myślimy o cyklach co 2 tygodnie:D Na każdym spotkaniu będziemy warzyć inne piwo, a przebieg fermentacji i dzieje warek będą udostępniane na blogu, wraz z fotkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolomar Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 (edited) Również życzę powodzenia, na nowej drodze życia jak klikam na zestawy => szczegóły => edycja => to mnie do browar.biz wywala Edited March 17, 2009 by kolomar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Super sprawa. Napewno pomoże to osobom, które mają ochotę spróbować piwowarstwa. Teraz Marusia to dopiero będzie promować domowe piwowarstwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biskup Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 super sprawa, i skierowana, z tego co zrozumiałem , do takich osób jak ja. Postaram się pojawić na kwietniowym spotkaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 MARUSIA życzę powodzenia i pojętnych studentów. JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
rad998 Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 wow... no to szacunek dla WAS teraz tylko musimy cos tutaj na poludniowym wschodzie panowie i panie zrobic bo wroclaw nas zaleje pozdrawiam i zycze powodzenia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusia Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 Mam nadzieję, że rzeczywiście wyjdzie z tego coś naprawdę super w skali krajowej:) A co tam - mam nadzieję - pewna jestem:D Zapraszam - jutro uzupełnię wieści - będzie to spotkanko limitowane osobowo, zatem zapisy nieodzowne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts