Maciucha67 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Znalazłem w czeluściach lodówki zapomniany słoik z trzytygodniową, nieprzemytą gęstwą drożdży 1272 II zbiór. Gęstwa pachnie ładnie, nie ma niepokojących objawów. Odważylibyście się zadać taką gęstwę? Czy może ją przemyć? Chciałem jutro coś uwarzyć i być może ją zadać? Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) Jeśli pachnie ładnie to nie widzę problemu. Zdarzało mi się używać z powodzeniem starszych. Edytowane 21 Maja 2013 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciucha67 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Zdarzało mi się używać z powodzeniem starszych. Wrzucałeś prosto ze słoika czy najpierw dodawałeś brzeczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Prosto, ale to akurat zależy do czego chcesz użyć. Warto tu posłużyć się kalkulatorem, jest w dziale pliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciucha67 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Dzięki, kalkulator znam. Spróbuję jutro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) do usunięcia Edytowane 21 Maja 2013 przez pepek84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się