josefik Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Nie chcąc zaśmiecać przewodniego wątku, chciałbym podjąć temat noclegów. Festiwal za pasem i sytuacja w naszej grupie zrobiła się klarowna. Mamy do zaoferowania 1 miejsce w 2-osobowym pokoju na dwie doby /14-16 czerwiec/ w "malowniczej" w okolicy, blisko browaru. Osobę zainteresowaną noclegiem proszę o kontakt na pw. cena 120 zł /60zł za dobę/ P.S. W ramach zakwaterowania nieograniczony dostęp do piwnego kranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Biorę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Chciałbym zaznaczyć że osoba ta musi mieć: -długi nogi -blond włosy -zgrabną sylwetkę - wskazany stan wolny (choć to nie jest przeszkodą) :) :) Mariusz jak wyglądasz??? Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Przemczysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Na szczęście ogłoszenie o tym nic nie mówi, bo z tymi blond włosami byłby problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 i zdrową wątrobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Ja swoją wątrobę zostawiam w Poznaniu;) Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Przemczysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Taa, po paru "sesyjnych" josefika wiele widział nie będziesz, hehehe Więc mam potwierdzenie, jadę do Żywca. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 No i fajnie, szczególnie fajnie czyta się takie ogłoszenia w ponury dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Więc mam potwierdzenie, jadę do Żywca. Oo super , w takim razie może zabierzesz się z nami, mamy jedno miejsce wolne? Jadę ja, Piotrek (quraqus) i kolega Robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Chciałbym zaznaczyć że osoba ta musi mieć: -długi nogi -blond włosy -zgrabną sylwetkę - wskazany stan wolny (choć to nie jest przeszkodą) :) :) Mariusz jak wyglądasz??? Dorzucę Wam Jadwige do pokoju, będziecie zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dorzucę Wam Jadwige do pokoju, będziecie zadowoleni. czy to oznacza że Jadwiga jedzie bez ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Bynajmniej, ale z dwiema babami w pokoju ... nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jestem pełen rad że Jadwigę znów zobaczę, dodaj w takich okolicznościach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jak dla mnie zobaczyć Jadwigę za nalewakiem pod namiotem w Żywcu to dopiero było by bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jak dla mnie zobaczyć Jadwigę za nalewakiem pod namiotem w Żywcu to dopiero było by bezcenne Myślę że to mission impossible ale gdzieś tam pod ladą może .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jak już zgarniesz GC to nie będziesz miał wyjścia i asystentka będzie musiała Cię zastąpić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jak już zgarniesz GC to nie będziesz miał wyjścia i asystentka będzie musiała Cię zastąpić Nie zakładam takiego scenariusza, ale dziękuję w imieniu Jadwigi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukko Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jeżeli ktoś jeszcze szuka noclegu to mogę dać namiar na pokoje w centrum Węgierskiej Górki (bus,PKS,PKP) http://www.beskidy.info.pl/noclegi_krystian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Pamiętajcie, że wydostanie się z browaru po zakończeniu imprezy np. taksówką graniczy z cudem. Sprawdźcie komunikację, bo przyjdzie wam drałować kilka kilometrów pieszo. Edytowane 10 Czerwca 2013 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 A gdzie można w miarę bezpiecznie i blisko pozostawić samochód na całą sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukko Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Pamiętajcie, że wydostanie się z browaru po zakończeniu imprezy np. taksówką graniczy z cudem. Sprawdźcie komunikację, bo przyjdzie wam drałować kilka kilometrów pieszo. Jak ktoś chce zabawić dłużej niż do 22 to rzeczywiście jest problem, szczególnie połączenia w sobotę. Jutro będe w browarze to mogę cyknąc fotkę rozkładu. Nie wydaje mi się jednak żeby był problem z taxi, w Żywcu jest tego sporo. Jak ktoś zamierza nocować w Węgierskiej to mogę dać namiar na miejscowego taksówkarza. Edytowane 10 Czerwca 2013 przez ukko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jechać taki kawał i kończyć o 20:00 to bez sensu. Oczywiście, że do końca, a co niektórzy to jeszcze będa balować w hotelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi