gregroc Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jest mi niezmiernie miło zaprosić wszystkich do udziału w Lubelskim Konkursie Piw Domowych wraz ze zlotem piwowarów z okolicy bliższej i dalszej Na wstępie przeprosiny za tak późne poinformowanie, ale wcześniej nie było 100% pewności, że impreza się odbędzie. Całość odbędzie się tak jak rok temu w karcmie regionalnej Chata przy ulicy Nadbystrzyckiej w Lublinie. Konkurs jest kontynuacją akcji Jejskiego "uwarzmy Polskie Ale" i w konkursie głównym będzie właśnie ta kategoria. Oprócz tego odbędzie się konkurs konsumencki bez określonej kategorii - piwo ma być smaczne W tym roku dodaliśmy możliwość przysyłania piw na konkurs, ale dotyczy to jedynie kategorii głównej. Imprezę sponsorują: sklep piwowarski Homebeer.pl sklep Monte di Vino sklep Olivia (sklep piwny na ul. Tumidajskiego) Regulamin konkursu w załączeniu. Kolejne informacje będę umieszczał na bieżąco pozdrawiam i do zobaczenia Grzesiek regulamin2013.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzium1986 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 od kiedy można wysyłać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Termin faktycznie napięty. Młode piwka będą w roli głównej. Życzę udanej imprezy. Gdyby był trochę później to na swoich chmielach można by uwarzyć piwko. Może następnym razem... Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Cześć! Kategorii win i miodków w tym roku nie będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Kategorii win i miodków w tym roku nie będzie? niestety nie.. zdecydowaliśmy się zorganizować tylko konkurs piw m. in. ze względu na budżet. Mimo, że konkursu miodów nie będzie, to zapraszam serdecznie - miło będzie się znów zobaczyć i skosztować tego i owego W tajemnicy dodam, że może wykluje się odrębna impreza dla win i miodów, ale to jeszcze przyszłość dość odległa... od kiedy można wysyłać? Najlepiej od poniedziałku 26.08, w tym tygodniu może być jeszcze problem z odbiorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 min faktycznie napięty. Młode piwka będą w roli głównej a tu się nie zgodzę bo już w czerwcu e-prezes wspominał o tym że będzie Polskie Ale ---> http://www.piwo.org/topic/7593-konkursy-piwowarskie-2013/?do=findComment&comment=210146 Do zobaczyska za miesiąc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Szkoda że nie będę mógł być ale za to będę się raczył w tym czasie weselną wódeczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 SLPD stawi się w komplecie plus mam nadzieję Sokołów, Węgrów i Łuków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 będę się raczył w tym czasie weselną wódeczką a feee, powinieneś się raczej raczyć weselnym piwkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 a feee, powinieneś się raczej raczyć weselnym piwkiem A idź Pan, będzie perła z beczki, to dopiero jest feee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 To postaw swojego kega pod stołem i prosto z wężyka spożywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtek99 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Hej. Ja oczywiście jestem ....i podobnie jak rok temu bez swoich wyrobów .....do zobaczenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Do grona sponsorów dołączył Bottlabel.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieslav Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jakby ktoś z/przez stolicę się wybierał i miał wolne miejsce z chęcią się zabiorę. O której planowany start imprezy? Wieczorem mam konkurencyjną imprezę w Lbn. na której muszę być ale do 18 mogę się pokazać. W końcu SLPD miało być w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jakby ktoś z/przez stolicę się wybierał i miał wolne miejsce z chęcią się zabiorę. O której planowany start imprezy? Wieczorem mam konkurencyjną imprezę w Lbn. na której muszę być ale do 18 mogę się pokazać. W końcu SLPD miało być w komplecie My jedziemy z Siedlec, dawaj pociągiem, a my załatwimy Ci miejsce dalej. Ps. Tylko nie gwarantujemy powrotu o tej porze co napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieslav Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Wygodniej by mi było z Warszawy (butelki z piwem swoje ważą) ale jeszcze przemyślę temat. Może ktoś się znajdzie i zlituje A wracać w sobotę nie planuję bo tak się "nieszczęśliwie" złożyło że kumpel ma wieczór kawalerski w Lublinie tego samego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambo-5 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 15 wrzesień jest w niedziele wiec przesuwacie go na poniedziałek czy też nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Najlepiej jakby Grzesiek sam napisał, ale z tego co wiem to zaczynamy popołudniem. I nie tak wcześnie jak w Siedlcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) Było trochę mało informacji, bo czekaliśmy na decyzje wszystkich sponsorów. Na szczęście wszystko się już wyjaśniło i w przyszłym tygodniu będzie już szczegółowy plan imprezy. Na chwilę obecną mogę podać, że początek imprezy wstępnie zaplanowany na godz. 12:00, ogłoszenie wyników i rozdanie nagród między 18:00 a 19:00. Jeszcze raz zapraszam wszystkich i przypominam, że konkurs główny, czyli Polskie Ale będzie przeprowadzony wg zasad PSPD, dlatego proszę dostarczyć piwka najpóźniej do środy 18. września adres w regulaminie w pierwszym poście tego wątku. W kategorii otwartej piwo można przynieść ze sobą. Ocenianie zacznie się około godz. 15:00 Edytowane 8 Września 2013 przez gregroc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udo Grubbe Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 ...Polskie Ale będzie przeprowadzony wg zasad PSPD, dlatego proszę dostarczyć piwka najpóźniej do środy 18. września adres w regulaminie w pierwszym poście tego wątku. .. W regulaminie do 15.09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Zgadza się, ale będzie zmiana. Chodzi o to, że w środę będę zawoził piwa w docelowe miejsce, żeby czekały na konkurs więc wszystkie zgłoszenia do środy włącznie będą przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Czy piwa do konkursu konsumenckiego również muszą być dostarczone wcześniej? Czy dotyczy to tylko kategorii głownej czyli Polskie Ale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Dotyczy to tylko kategorii głównej, ale jak przyniesiesz do winoskładu inne piwo niż PA, to też je dostarczę na konkurs Zaznacz tylko wyraźnie, że to do konkursu konsumenckiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 W kategorii otwartej piwo można przynieść ze sobą. Ocenianie zacznie się około godz. 15:00 Z tego wynika że jak rok temu można tego samego dnia. Jak dobrze rozumeim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 W kategorii otwartej piwo można przynieść ze sobą. Ocenianie zacznie się około godz. 15:00 Z tego wynika że jak rok temu można tego samego dnia. Jak dobrze rozumeim Widzę, że nie doczytałem. Ale teraz mam już pewność, że moę przytargać to co mam w dniu konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi