bimbelt Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Kolejna łamiąca wiadomość: Proszę Cię, tylko nie to Oj tam, na żartach się nie znasz a ja chętnie by przygarną tylko że by było Pampkin Ale tak po amerykańsku My jesteśmy zwolennikami polszczyzny. Skoro nazwa stylu ma ładny polski odpowiednik, to czemu nie mielibyśmy się nim posługiwać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 W tej edycji piwa oceniamy w trzech kategoriach: Pumpkin Ale (piwo dyniowe) - kategoria 21A wg BJCP uzupełniona o poniższe wytyczne. nie to że bym się czepiał ,w domu na moim też jest Dyniowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Mamy już trofea! Prezentują się świetnie, a będą wyglądać jeszcze piękniej na ścianie piwowara. Pamiętajcie, że zarówno piwo, jak i wpisowe musi do nas dotrzeć do 7 marca. Wszystkie piwa będą przechowywane w chłodni Starej Komendy, więc możecie śmiało wysyłać już teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Przypominam, że na wasze zgłoszenia czekamy jeszcze do 7 marca. Niby jeszcze trochę czasu, ale lepiej nie zwlekać na ostatnią chwilę. Tymczasem dotarło już kilkanaście paczek. Póki co najwięcej zgłoszeń jest w kategorii "Other Smoked Beer". Czekamy na kolejne zgłoszenia. Warto jeszcze wspomnieć o ostatnim sponsorze, który robi dla nas sporo dobrego, a jednocześnie nie widać go za bardzo. Mowa o Browarze Stara Komenda, które zapewnia nam miejsce, obsługę oraz catering. Tutaj także w chłodniczych warunkach czekać będzie na konkurs wasze piwo. Dziękujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) pytanie początkującego: 12zł za każde zgłoszone piwo czy każdy zgłoszony typ piwa? Edytowane 27 Lutego 2014 przez cml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 pytanie nooba: 12zł za każde zgłoszone piwo czy każdy zgłoszony typ piwa? Co to za różnica skoro możesz zgłosić jedno piwo w każdej kategorii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Co to za różnica skoro możesz zgłosić jedno piwo w każdej kategorii? kolego - wysyłam 8 piw (butelek) w 2 kategoriach mam zapłacić 24zł czy 96? Edytowane 27 Lutego 2014 przez cml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 A zapłaciłbyś 96zł???? Ale wczoraj jak płaciłem, to rzeczywiście jest to niejasno napisane. We Wrocławskim regulaminie jest tak: 13. Koszt zgłoszenia piwa wynosi 10 zł za każdą kategorię i obejmuje koszty obsługi piwa w trakcie Konkursu. Płatne do 20.04.2014 osobiście lub przelewem na konto: Moim zdaniem bardzo precyzyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Może rzeczywiście regulamin jest nieprecyzyjny. Wpisowe dotyczy kategorii, więc należy wpłacić 10/12 za każdą kategorię, w której się startuje. To jest ogólnie przyjęta zasada we wszystkich konkursach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 A zapłaciłbyś 96zł???? zacząłem już drzewko decyzyjne Może rzeczywiście regulamin jest nieprecyzyjny. Wpisowe dotyczy kategorii, więc należy wpłacić 10/12 za każdą kategorię, w której się startuje. To jest ogólnie przyjęta zasada we wszystkich konkursach. jako, że to będzie mój pierwszy nie znałem tych zasad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 W weekend pakuję, w poniedziałek wysyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 jaki wpisac nr telefonu na przesyłce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Dokładnie, też potrzebuję numer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub2006 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 jaki wpisac nr telefonu na przesyłce? Dokładnie, też potrzebuję numer... Ja nie wpisałem żadnego i paczka dotarła bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ja nie wpisałem żadnego i paczka dotarła bez problemu. No popatrz... furgonetka.pl nie przepuszcza bez numeru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub2006 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ja nie wpisałem żadnego i paczka dotarła bez problemu. No popatrz... furgonetka.pl nie przepuszcza bez numeru... Poczta Polska przepuszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwzd Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ja nie wpisałem żadnego i paczka dotarła bez problemu. No popatrz... furgonetka.pl nie przepuszcza bez numeru... To wpisz swój numer i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Chłopaki, wysłałem wam numer w prywatnych wiadomościach. Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje, to niech się odezwie na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ja nie wpisałem żadnego i paczka dotarła bez problemu. No popatrz... furgonetka.pl nie przepuszcza bez numeru... Przepuszcza. Nie podawałem numeru i poszło. Dotarło już nawet w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Od której się wszystko zaczyna, bo nie ukrywam, że wpadłym popatrzeć. Edytowane 4 Marca 2014 przez Pawelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbart Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) chcę dostarczyć jutro piwko osobiście, gdzie i z kim się kontaktować w tej sprawie? Edytowane 6 Marca 2014 przez qbart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Od której się wszystko zaczyna, bo nie ukrywam, że wpadłym popatrzeć. Zapraszamy. Konkurs powinien rozpocząć się około 11-12 rano i potrwa około 2,5 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 chcę dostarczyć jutro piwko osobiście, gdzie i z kim się kontaktować w tej sprawie? Wszystko jest napisane w regulaminie. Mam wrażenie, że szczęśliwie trafiliście w odpowiednie miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Zakończyliśmy przyjmowanie piw do konkursu. Frekwencja zaskoczyła nas bardzo pozytywnie, ale też przysporzyła dużo pracy. Wpłynęło łącznie 114 piw. Najwięcej zgłoszeń, bo 56 było w kategorii American Stout. Przyjechało do nas także 36 piw wędzonych i 22 dyniowe. Wszystkie piwa oczekują na konkurs w warunkach chłodniczych w browarze Stara Komenda. Najpóźniej jutro rano wszyscy startujący powinni otrzymać powiadomienia mailowe. Po sprawdzeniu skrzynki pocztowej i zweryfikowaniu wpłat, w poniedziałek opublikujemy łączną i ostateczną listę startujących. Eliminacje odbędą się w czwartek 13 marca. W piątek opublikujemy listę finalistów. Finał konkursu rozpocznie się 15 marca około południa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF88 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Nie dostałem powiadomienia na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi