Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Podaję tego linka, żeby uświadomić wszystkich, że takie kontrole to łamanie praw konstytucyjnych. http://motoryzacja.interia.pl/raport-pijani/pijani/news-policja-lamie-prawo-miales-rutynowa-kontrole-trzezwosci,nId,1419986 Ja za każdym razem żądam sporządzenia protokołu z badania, co nieraz skutecznie zniechęca milicjanta do dalszych działań. A protokół mają obowiązek sporządzić, zwłaszcza jeżeli są nagrywani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma77 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Misiaczku, milicja? Bronisz pijanych kierowców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 no i jestem rozdarty. z jednej strony nie lubię jak władza jest nadużywana wobec obywateli z drugiej to poczułem jakbyśmy szukali furtki na jazdę na podwójnym gazie. zwłaszcza ze względu na nasze hobby jednak powinniśmy, tak mi się wydaje, stanowić przykład dla społeczeństwa, promując odpowiedzialność i świademe spożywanie alko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 milicjanta ustroje ci się pomyliły mam to głęboko w poważaniu z czym to jest zgodne ,ja mogę dmuchać dwa razy dzienni ,ciekawy jestem jakie by było twoje zdanie na ten temat jak pijany by ci zabił ze trzy osoby z rodziny ? mam nadzieję że kiedyś jak poprosisz o taki protokół panowie wezmą cię na komendę i zajmie im to ze 3-4 godziny sto razy bardziej wolę takie kontrole niż fotoradary po mojemu problem z policją mają ci co mają coś za uszami ostatni było widać w TV i internetach takich cwaniaków JP na 100% ,a jak przyszło co do czego to oddaj,oddaj bo zadzwonię na psy temat się tak rozwinie że za raz będzie zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Heh... cały problem w tym, że te wszystkie tezy najwyraźniej sformułował pan, który ma dość luźne podejście do przestrzegania przepisów drogowych. http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100506/KRAJSWIAT/707137103 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Przez baranów żądających protokołów upośledza się działania prewencyjne. Na 30 sek Cię zatrzymają dmuchniesz i jedziesz dalej. Tak bardzo to godzi w twoją wolność i konstytucję, która i tak jest łamana na każdym kroku w dużo gorszych sytuacjach? Można mówić o bezsensownych łapankach na fotoradary i suszarki, można dyskutować o zwiększeniu dopuszczalnej zawartości alko w wydychanym powietrzu bo 0,2 promila to przesada. Można czepiać się wielu działań policji ale to akurat takie kontrole to bardzo dobry i nieuciążliwy dla prawych obywateli sposób na wychwycenie lubiących jeździć na gazie. alechanted i jelcynek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi