elroy Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Wielkie dzięki chłopaki i dziewczyny za niesamowite spotkanie. Super organizacja i ten klimat piwno-wodniacki Zrobiłem małą galerie: https://plus.google....965303599560497 Jacer - świetna impreza, za rok jak już dzieci poznają co to instynkt samozachowawczy (mam nadzieję), to melduję się bankowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 za rok jak już dzieci poznają co to instynkt samozachowawczy (mam nadzieję), to melduję się bankowo Można wybrać drugi wariant, czyli rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter M. Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Kilka fotek z wycieczki rowerowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 za rok jak już dzieci poznają co to instynkt samozachowawczy (mam nadzieję), to melduję się bankowo Można wybrać drugi wariant, czyli rowery O w życiu Wolę już wiosłować, narybek jest mało obliczalny i lepiej ich mieć pod kontrolą w akwenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jacer - świetna impreza, za rok jak już dzieci poznają co to instynkt samozachowawczy (mam nadzieję), to melduję się bankowo No myślę jeżeli ktos ma zdjęcia jeszcze jakieś to proszę przesłać na jacer@piwo.org to wkleję do galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Dziękuję wszystkim za dobrą zabawę i fajne piwo. Do zobaczenia za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Piszą o nas w lokalnych mediach https://www.facebook.com/photo.php?fbid=511820068897126&set=a.310501559028979.72067.100002074133175&type=1&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Cały artykuł. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Super ! Zazdroszcze imprezy - u mnie takich nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi