moria Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zmobilizowana na forum, postanowiłam w końcu przestać użytkować nicka męża i założyłam swój... Także od dziś witam się pod swoim nickiem, lkulos pozostanie do wyłącznej dyspozycji męża No i owczywiście witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie, zwłaszcza tych, którzy "gonili" do założenia swojego profilu KosciaK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Witaj na forum, jak by co to chętnie pomożemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 a dziękuję dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 No i teraz trzeba będzie na podpis patrzeć, bo avatar ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 ale nick inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Przecież od razu widać, że czerwień w Twoim awatarze jest zupełnie inna niż u lkulos'a, taka bardziej kobieca - nie ma szans na pomyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 a dziękuję Chociaż lkulosowi też zmieniłam, żeby były takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Chociaż lkulosowi też zmieniłam nicka czy avatara??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 avatara No nicka to mąż by mnie jeszcze zamordował i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St. Anger Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Hej. Zróbcie sobie odwrotną kolorystykę, to będziecie rozpoznawalni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 hmm nie wiem co o tym wszystkim sądzić hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Witamy "starą" nową piwowarkę Teraz już nie będziesz punktów mężowi nabijać. Mojej małżonki nadal nie udało się zmobilizować do zalogowania się na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) no właśnie, mąż oddawaj punkciki! mnie w zasadzie zmobilizował dziś amap, bo był już którąś osobą, która to sugerowała dziękuję wszystkim za przywitanie "nowej" użytkowniczki forum Edytowane 18 Czerwca 2013 przez moria korzen16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 proszę bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 mąż oddawaj punkciki dam pierwszego na dobry początem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Dziękuję pięknie Przy najbliższej okazji odwdzięczę się jakimś piwem Swoją drogą: postanowiłam dziś warzyć (mimo upału) piwo z kwiatami bzu... od zapachu kwiatów jest mi już masakrycznie niedobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Trzymam za słowo:) U mnie burzowo i strasznie parno. Może uwarzę coś na weekend - fermentory się już zwalniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Nareszcie będę wiedział kto pisze. Przyznam szczerze byłem mocno zdezorientowany na początku później w jakimś poście ujrzałem wyjaśnienie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Witam Dziękuje za Logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Lusterko- nie ma za co Cieszę się w takim razie, że wszyscy zadowoleni Biniu - swoją drogą uwielbiam Twój podpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 No to witamy! No i owczywiście witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie, zwłaszcza tych, którzy "gonili" do założenia swojego profilu Tam od razu gonili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 w koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi