e-prezes Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 no to mi się wątek zgubił. człowiek nie zagląda regularnie i masz...:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 no to mi się wątek zgubił. człowiek nie zagląda regularnie i masz...:rolleyes: Czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 czemu co? Pamiętam, że chciałem starować, ale wtedy był tylko ogólny zarys, a potem w natłoku postów gdzieś mi umknął termin składania zgłoszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Czemu tematu się nie subskrytujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 no to mi się wątek zgubił. człowiek nie zagląda regularnie i masz...:rolleyes: ...no cóż prezesie przepadłeś gdzieś ostatnio... A wracając do tematu doszły szczęśliwie paczki od Anteksa i Thobety Zabieram się więc za oznaczenie i pakowanie piw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Rzadnych stłuczek nie było? Czym te piwa dojechały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Rzadnych stłuczek nie było? Czym te piwa dojechały? Szczęśliwie wszystkie piwa dotarły w całości Wszyscy przygotowali pancerne paczki w większości wysłane kurierem, ale te wysłane Pocztą Polską też dotarły bez uszczerbku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Wczoraj dotarło piwo od Zdroja, więc to już komplet. Butelki już prawie wszystkie obklejone, dziś zabieram się za pakowanie, aby na Słowację dotarły w równie dobrym stanie jak do mnie Dziękuję wszystkim którzy przesłali dodatkowe piwa dla mnie. Bardzo miły gest z Waszej strony, a dla mnie wielka radocha, że mogę popróbować piw od innych piwowarów W miarę możliwości odwdzięczę się w Żywcu własnymi piwami. Po pracy zabioram się za degustację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Strach się bać tych opinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Strach się bać tych opinii Moich czy Słowaków? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Cześć Moich czy Słowaków? :) Twoich, Twoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Część piw już gotowa do wysyłki. Okleiłam je ujednoliconymi etykietami z podstawowymi informacjami. Oczywiście jeśli były oryginalne etykiety zostały one na butelce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Oj, narobisz się trochę przy tych butelkach, należy ci sie +1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Super robota Dori. Teraz wiem że w domu Ci się nie nudzi. :rolleyes: (mam nadzieję że fangę nie dostanę ). A czy przy tej ciężkiej pracy miałaś smaka na to piwo czy nie zabardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Super robota Dori. Teraz wiem że w domu Ci się nie nudzi. :rolleyes: (mam nadzieję że fangę nie dostanę ). A czy przy tej ciężkiej pracy miałaś smaka na to piwo czy nie zabardzo? Ojjj nie nudzi mi się ostatnio, ale spoko, byle tylko butelki z zawartością dotarły całe i zdrowe na Słowację i oby nasze piwa znalazły się na pudle Smaka pewnie, że miałam, więc otwarłam sobie Twojego tripelka Od razu robota lepiej mi szła Super piwko, dzięki za możliwość spróbowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Strach się bać tych opinii Moich czy Słowaków? :) Pewnie że Twoich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Uffff piwa szczęśliwie zostały przekazane Słowakom Teraz wypada nam tylko czekać na rozstrzygnięcie konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Może jakieś sprawozdanie fotograficzne nam prześlą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Widzę, że przy okazji tyską giełdę zaliczyłaś. Znalazłaś coś do kolekcji? Dori, masz może foto przeładunku piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Widzę, że przy okazji tyską giełdę zaliczyłaś. Znalazłaś coś do kolekcji? Niestety, ja się jeszcze w tym nie łapię. W sumie nawet się nie nastawiałam na giełdowanie. Oliwka za to dzięki uprzejmości jakiejś miłej pani zdobyła pierwsze podkładki do swej kolekcji Chyba będzie z niej birofil, czuła się na giełdzie jak w raju, wyjść stamtąd nie chciała Dori, masz może foto przeładunku piwa? Ja nie mam, ale Słowacy cały czas pstrykali foty, więc poproszę, aby przesłali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Z informacji uzyskanych od pana Jana: - w kategorii piw jasnych zapowiada się ostra walka, gdyż zgłoszono 21 piw (15 "naszych") - jeszcze jedna osoba z Polski indywidualnie przesyła piwa na konkurs - tak jak się można było spodziewać w kategoriach piw warzonych ze słodów startują prawie sami Polacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 zgłoszono 21 piw (15 "naszych")(...)startują prawie sami Polacy Czy to naprawdę konkurs słowacki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ciekaw jestem konkurencji w Żywcu, nie wydaje mi się by była większa niż w Słowacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ciekaw jestem konkurencji w Żywcu, nie wydaje mi się by była większa niż w Słowacji W Żywcu są bardziej szczegółowe kategorie, poza tym można zgłaszać tylko jedno piwo w kategorii. Tak więc być może w poszczególnych kategoriach konkurencja będzie mniejsza. Swoją drogą Słowacy chyba nie spodziewali się tak dużego zainteresowania z naszej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Lecz Czechy i Słowacy odgrażali się, jednak nie wydaje się by coś z tego było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi