elroy Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 A zdążyło się już co nieco nagazować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Wlałem trochę do syfonu i dodałem dwutlenek węgla z butli od migomatu. Jakoś się nie mogłem doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 No bez dwóch zdań, aż mnie zatkało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Mam czasem takie trochę zwariowane pomysły. Syfon taki z czegoś sztucznego, wymienny do wody sodowej. Wlałem z 0.75 litra piwka ścisnełem ścianki i zakręcilem. Przez "wylot, kranik" wpuściłem gaz z butli i gotowe. PZDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacorregis Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 polak potrafi zwłaszcza jak ma ochotę się napić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi