SidiusRapuung Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witam wszystkich, piwowarstwem zajmuje się od 05 września 2012r., lecz dopiero wizyta na birofilii, skłoniła mnie do założenia konta na forum. Liczba wspaniałych osób jakich spotkałem w Żywcu jest wręcz nie do opisania (wszystkim z tego miejsca serdecznie dziękuje za przyjęcie do swego grona). Na swym koncie mam już (bądź dopiero) 11 warek i następne w drodze. Miejsce warzenia jak w temacie:). Więc po krótce witam wszystkich piwowarów i piwowarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witam sąsiada ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral89 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam, niedlugo bedzie nas setki Chodzi oczywiście o Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 I Ja witam na forum. Chyba Ciebie pamiętam to Ty przywiozłeś tych Szwedów do Żywca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Cześć Witam Krakusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi