josefik Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 W planie mam rodzinny wakacyjny wyjazd do Sopotu, możecie polecić jakieś ciekawe noclegi /czytaj w dobrej lokalizacji za przyzwoitą cenę /. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 eee.. .tanio to będzie pole namiotowe w Sopocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Jakiś czas temu byłam w Gdańsku (czyli blisko ) i najkorzystniej wyszło mi wynajęcie mieszkania, zwłaszcza, jak nie jedzie się samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Ceny to wiem jakie są i nie liczę na coś o połowę tańszego ale chciałbym uniknąć wyboru z internetu, jakaś sprawdzona lokalizacja mnie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre356 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 moi znajomi jak nie maja sie gdzie zatrzymac to zatrzymuja sie w wynajetych mieszkaniach i jest to opcja najkorzystniejsza cenowo. pytanie jeszcze jak liczną masz familię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 moi znajomi jak nie maja sie gdzie zatrzymac to zatrzymuja sie w wynajetych mieszkaniach i jest to opcja najkorzystniejsza cenowo. pytanie jeszcze jak liczną masz familię Spełniam minimum czyli 2+1 . Gdzie tego szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Na tego typu portalach. Szukając wpisuj apartamenty, nie mieszkania do wynajęcia. Bywając we Wrocławiu czy Poznaniu korzystam wyłącznie z takich rozwiązań i jeszcze się nie sparzyłem - hotele poszły w odstawkę. Zajrzyj jeszcze tu, także można znaleźć jakąś rodzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Matko, Korzen po tym linku to widzę że już znalazłem o połowę taniej i to przy samej plaży, więc chyba niepotrzebnie pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ale jakie wygody . W moim wieku to ceni się już odrobinę luksusu A tak poważnie to najtaniej wychodzą chyba domki. Ja się jednak na nie nie zdecydowałem i poszliśmy w "luksusy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Zobacz jeszcze tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Tanio, to tylko namiot . Ustka Uroczysko, ośrodek wczasowy 200 m od plaży, duży namiot, 4 osoby, auto na parkingu - ok 25 zł za dobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 josefik, a przed wyjazdem do Sopot zapoznałeś się z filmem instruktażowym, jak zachowywać się na plaży? [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Wyhaczyłem mieszkanko na tydzień między 14-21.07 na ul. Karlikowskiej. Dziękuje za informacje i zapraszam na piwo. Edytowane 4 Lipca 2013 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 josefik, a przed wyjazdem do Sopot zapoznałeś się z filmem instruktażowym, jak zachowywać się na plaży? [media] [/media] Na plaży to ja polecam konkurs miss mokrego podkoszulka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Na plaży to ja polecam konkurs miss mokrego podkoszulka Tak mam to w planach, na pewno będę startował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi