josefik Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 W planie mam rodzinny wakacyjny wyjazd do Sopotu, możecie polecić jakieś ciekawe noclegi /czytaj w dobrej lokalizacji za przyzwoitą cenę /. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaron Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 eee.. .tanio to będzie pole namiotowe w Sopocie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moria Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Jakiś czas temu byłam w Gdańsku (czyli blisko ) i najkorzystniej wyszło mi wynajęcie mieszkania, zwłaszcza, jak nie jedzie się samemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted July 1, 2013 Author Share Posted July 1, 2013 Ceny to wiem jakie są i nie liczę na coś o połowę tańszego ale chciałbym uniknąć wyboru z internetu, jakaś sprawdzona lokalizacja mnie interesuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre356 Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 moi znajomi jak nie maja sie gdzie zatrzymac to zatrzymuja sie w wynajetych mieszkaniach i jest to opcja najkorzystniejsza cenowo. pytanie jeszcze jak liczną masz familię Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted July 2, 2013 Author Share Posted July 2, 2013 moi znajomi jak nie maja sie gdzie zatrzymac to zatrzymuja sie w wynajetych mieszkaniach i jest to opcja najkorzystniejsza cenowo. pytanie jeszcze jak liczną masz familię Spełniam minimum czyli 2+1 . Gdzie tego szukać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korzen16 Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Na tego typu portalach. Szukając wpisuj apartamenty, nie mieszkania do wynajęcia. Bywając we Wrocławiu czy Poznaniu korzystam wyłącznie z takich rozwiązań i jeszcze się nie sparzyłem - hotele poszły w odstawkę. Zajrzyj jeszcze tu, także można znaleźć jakąś rodzynkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted July 2, 2013 Author Share Posted July 2, 2013 Matko, Korzen po tym linku to widzę że już znalazłem o połowę taniej i to przy samej plaży, więc chyba niepotrzebnie pytam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korzen16 Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Ale jakie wygody . W moim wieku to ceni się już odrobinę luksusu A tak poważnie to najtaniej wychodzą chyba domki. Ja się jednak na nie nie zdecydowałem i poszliśmy w "luksusy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbelt Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Zobacz jeszcze tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacenty Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Tanio, to tylko namiot . Ustka Uroczysko, ośrodek wczasowy 200 m od plaży, duży namiot, 4 osoby, auto na parkingu - ok 25 zł za dobę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 josefik, a przed wyjazdem do Sopot zapoznałeś się z filmem instruktażowym, jak zachowywać się na plaży? [media] [/media] Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted July 4, 2013 Author Share Posted July 4, 2013 (edited) Wyhaczyłem mieszkanko na tydzień między 14-21.07 na ul. Karlikowskiej. Dziękuje za informacje i zapraszam na piwo. Edited July 4, 2013 by josefik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiu Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 josefik, a przed wyjazdem do Sopot zapoznałeś się z filmem instruktażowym, jak zachowywać się na plaży? [media] [/media] Na plaży to ja polecam konkurs miss mokrego podkoszulka Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted July 4, 2013 Author Share Posted July 4, 2013 Na plaży to ja polecam konkurs miss mokrego podkoszulka Tak mam to w planach, na pewno będę startował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts