Jump to content

Nocleg w Sopocie

josefik

Recommended Posts

Jakiś czas temu byłam w Gdańsku (czyli blisko :D) i najkorzystniej wyszło mi wynajęcie mieszkania, zwłaszcza, jak nie jedzie się samemu ;)

Ceny to wiem jakie są i nie liczę na coś o połowę tańszego ;) ale chciałbym uniknąć wyboru z internetu, jakaś sprawdzona lokalizacja mnie interesuje.

moi znajomi jak nie maja sie gdzie zatrzymac to zatrzymuja sie w wynajetych mieszkaniach i jest to opcja najkorzystniejsza cenowo.

pytanie jeszcze jak liczną masz familię :)

moi znajomi jak nie maja sie gdzie zatrzymac to zatrzymuja sie w wynajetych mieszkaniach i jest to opcja najkorzystniejsza cenowo.

pytanie jeszcze jak liczną masz familię :)

Spełniam minimum czyli 2+1 ;) . Gdzie tego szukać?

Na tego typu portalach. Szukając wpisuj apartamenty, nie mieszkania do wynajęcia. Bywając we Wrocławiu czy Poznaniu korzystam wyłącznie z takich rozwiązań i jeszcze się nie sparzyłem - hotele poszły w odstawkę.

Zajrzyj jeszcze tu, także można znaleźć jakąś rodzynkę.

Ale jakie wygody :P . W moim wieku to ceni się już odrobinę luksusu ;)

A tak poważnie to najtaniej wychodzą chyba domki. Ja się jednak na nie nie zdecydowałem i poszliśmy w "luksusy"

Tanio, to tylko namiot :) . Ustka Uroczysko, ośrodek wczasowy 200 m od plaży, duży namiot, 4 osoby, auto na parkingu - ok 25 zł za dobę.

Wyhaczyłem mieszkanko na tydzień między 14-21.07 na ul. Karlikowskiej. Dziękuje za informacje i zapraszam na piwo. :):beer:

Edited by josefik

josefik, a przed wyjazdem do Sopot zapoznałeś się z filmem instruktażowym, jak zachowywać się na plaży? ;)

[media]

[/media]

Na plaży to ja polecam konkurs miss mokrego podkoszulka ;)