Bartek Śliwiński Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 2 kg butla na dwa oszczędne warzenia, wodę do wysładzania z czajnika itp. 3 kg butla na dwa bez oszczędzania lub jak 2kg i zostaje troche, potem zmiana na pełną. Kup 11kg bo na małych warzenie jest drogie. Warka ~20litr. Podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Znalazłem coś takiego, czy te 4,5 kW dla gara 38l wystarczą? A czemu akurat chcesz kupić coś tak słabego a zarazem drogiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alitechno88 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 też tak uważam. kup mocniejszy tańsza a zawsze pozostaje zapas mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 chcesz kupić coś tak słabego a zarazem drogiego ? nie, że chcę tylko ta kuchenka jakoś mi w oko wpadła (może ze względu na obudowę) Czy drogo, to rzecz względna i dlatego pytam czy moc jest wystarczająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Możesz taniej kupić taboret z większa mocą więc po co przepłacać za coś gorszego? Jeżeli się upierasz przy tym to prawdopodobnie wystarczy tylko jeszcze raz po co? Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Pewnie i się da 40l na tym zagotować, ale będzie to trwało o dość długo. Osobiście wolałbym sobie kupić mocniejszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Osobiście wolałbym sobie kupić mocniejszą. no to pewnie tak zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksander Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Czy ktoś z was warzył w garnku 100 litrowym przy użyciu taboretu gazowego ? Jaka moc jest zalecana pod taką pojemność garnka ? Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Aleksander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi