Wiktor Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 tak się zastanawiałem że można by zrobić nową kategorię - infekcje. Byłby wątki zarówno "mam takie coś wylać?" jak i odnoszące się do sposobów unikania, skutków w piwie danych robaczków itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zastanawiam się nad kategorią bądź postem w którym będą opisywane firmy handlujące materiałami (nierdzewka, miedź),warsztaty wykonujące usługi (spawanie KO , Cu i blacharka, tokarka), elektro-elektronika (Bolek, grzałki itp.) Jeśli kategoria to z podziałem na województwa. Na razie luźno myślę, bo nie wiem czy to się nie będzie wiązało z przebudową działu "Sprzęt". Pomysł jest na wyrost, ale trzeba myśleć o większej liczbie użytkowników. Jeśli ktoś ma doświadczenia z jakąś firmą a może się podzielić spostrzeżeniami co do konkretnego wykonawcy to dlaczego nie? Ułatwi to rozbudowę domowego browaru. Decyzja co do struktury jest jak zwykle po stronie administracji forum. Zakładać post w dziale sprzęt czy jakoś inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Jeśli kategoria to z podziałem na województwa. Nie wiem czy to ma sens. Wiele rzeczy można (chyba) załatwić wysyłkowo. Do większych instalacji pewnie i tak każdy będzie się fatygował osobiście, a nie sądzę, by sprawdzonych warsztatów było kilka w każdym z województw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi