zico Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Na imie mam Paweł jest mi bardzo miło iż mogłem dostąpić zaszczytu przebywania w tak zacnym gronie.Do tej pory piłem piwo kupowane wsklepie niestety jego jakość jest coraz gorsza i doszedłem do wniosku że czas zacząć robić samemu .A ponieważ na forum wedlin domowych (to również moja pasja) jest kilka osób z tego forum wiec postanowiłem to już czas .Bo wiadomo jak sie dobrze je to trzeb adobrym popić .Więc jeszce raz witam wszystkich serdecznie i proszę o pomoc OD CZEGO ZACZĄC bo w tym temacie to ja zieloniutki jak chmiel jestem:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Witam, Napisz skąd jesteś, może będziesz miał blisko do kogoś. A jak zacząć, wejdź na stronę browamatora http://www.browamator.pl/szczegoly.php?Zacieranie_jest_proste_&przedm=2252667&grupa_p=15&sess_id=7143478340 tam masz opisane co i jak w trakcie zacierania. Jeśli nie masz sprzętu poszukaj sklepu (nawet na tej stronie głównej masz sklep). Jeśli nie chcesz robić pierwszego piwka z zacieraniem zrób z ekstraktem, ale nie polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beztroski1 Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Witaj Paweł . Ja też mam smak na zmiany i w następnym tygodniu zaczynam . Powodzenia ps. Ty nie spisz po nocach czy jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
totislaw Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Witamy nowego kolegę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico Posted April 4, 2009 Author Share Posted April 4, 2009 (edited) Witaj Paweł . Ja też mam smak na zmiany i w następnym tygodniu zaczynam . Powodzenia ps. Ty nie spisz po nocach czy jak No dzisiaj jakośnie mogłem od wczoraj od 6:00 do tej pory mamy 20:00 bez snu Edited April 4, 2009 by zico Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico Posted April 4, 2009 Author Share Posted April 4, 2009 Witam,Napisz skąd jesteś, może będziesz miał blisko do kogoś. A jak zacząć, wejdź na stronę browamatora http://www.browamator.pl/szczegoly.php?Zacieranie_jest_proste_&przedm=2252667&grupa_p=15&sess_id=7143478340 tam masz opisane co i jak w trakcie zacierania. Jeśli nie masz sprzętu poszukaj sklepu (nawet na tej stronie głównej masz sklep). Jeśli nie chcesz robić pierwszego piwka z zacieraniem zrób z ekstraktem, ale nie polecam. Jestem z Zyrardowa to jest między Łodzią a Warszawą Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Witam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
coder Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Jestem z Zyrardowa to jest między Łodzią a Warszawą W sumie nie tak daleko ode mnie. Możesz kiedyś wpaść popatrzeć jak się zaciera piwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico Posted April 4, 2009 Author Share Posted April 4, 2009 Jestem z Zyrardowa to jest między Łodzią a Warszawą W sumie nie tak daleko ode mnie. Możesz kiedyś wpaść popatrzeć jak się zaciera piwo Daj jakies namiary na PW do komorowa mam jak za rogiem:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 witam nowego piwowara Link to comment Share on other sites More sharing options...
beztroski1 Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Witaj Paweł . Ja też mam smak na zmiany i w następnym tygodniu zaczynam . Powodzenia ps. Ty nie spisz po nocach czy jak No dzisiaj jakośnie mogłem od wczoraj od 6:00 do tej pory mamy 20:00 bez snu Pewnie myślałeś o piwie . Mnie też czasem tak trzyma . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico Posted April 5, 2009 Author Share Posted April 5, 2009 no troche tak ale bardziej to nie myslałem a czytałem i mnie lektura wciągneła Link to comment Share on other sites More sharing options...
beztroski1 Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Od jakiego piwa zaczniesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico Posted April 5, 2009 Author Share Posted April 5, 2009 chyba spróbuje z jakimś brewkitem aby sie troche z tematem zaznajomić , a jakie to nie mam pojecia może jakas wskazówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
beztroski1 Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 E co ty . Śmiało zacznij ze słodem . Ja też się obawiam . Ale co tam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Witam ZIKO i życzę powodzenia. JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico Posted April 5, 2009 Author Share Posted April 5, 2009 (edited) Witaj wena dzieki obyśmy tylko nie zmienili przez zapędzenie się kierunku tego forum :) widziałem że pawelk3333 pokazał sie tutaj Edited April 5, 2009 by zico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts