Jump to content

Witam wszystkich

zico

Recommended Posts

Na imie mam Paweł jest mi bardzo miło iż mogłem dostąpić zaszczytu przebywania w tak zacnym gronie.Do tej pory piłem piwo kupowane wsklepie niestety jego jakość jest coraz gorsza i doszedłem do wniosku że czas zacząć robić samemu .A ponieważ na forum wedlin domowych (to również moja pasja) jest kilka osób z tego forum wiec postanowiłem to już czas .Bo wiadomo jak sie dobrze je to trzeb adobrym popić .Więc jeszce raz witam wszystkich serdecznie i proszę o pomoc OD CZEGO ZACZĄC bo w tym temacie to ja zieloniutki jak chmiel jestem:lol::P

Witam,

Napisz skąd jesteś, może będziesz miał blisko do kogoś.

A jak zacząć, wejdź na stronę browamatora http://www.browamator.pl/szczegoly.php?Zacieranie_jest_proste_&przedm=2252667&grupa_p=15&sess_id=7143478340

tam masz opisane co i jak w trakcie zacierania. Jeśli nie masz sprzętu poszukaj sklepu (nawet na tej stronie głównej masz sklep).

Jeśli nie chcesz robić pierwszego piwka z zacieraniem zrób z ekstraktem, ale nie polecam.

Witaj Paweł . Ja też mam smak na zmiany i w następnym tygodniu zaczynam . Powodzenia :P:)

ps. Ty nie spisz po nocach czy jak :)

No dzisiaj jakośnie mogłem od wczoraj od 6:00 do tej pory mamy 20:00 bez snu :)

Edited by zico

Witam,

Napisz skąd jesteś, może będziesz miał blisko do kogoś.

A jak zacząć, wejdź na stronę browamatora http://www.browamator.pl/szczegoly.php?Zacieranie_jest_proste_&przedm=2252667&grupa_p=15&sess_id=7143478340

tam masz opisane co i jak w trakcie zacierania. Jeśli nie masz sprzętu poszukaj sklepu (nawet na tej stronie głównej masz sklep).

Jeśli nie chcesz robić pierwszego piwka z zacieraniem zrób z ekstraktem, ale nie polecam.

Jestem z Zyrardowa to jest między Łodzią a Warszawą

Jestem z Zyrardowa to jest między Łodzią a Warszawą

W sumie nie tak daleko ode mnie. Możesz kiedyś wpaść popatrzeć jak się zaciera piwo

Daj jakies namiary na PW do komorowa mam jak za rogiem:D

Witaj Paweł . Ja też mam smak na zmiany i w następnym tygodniu zaczynam . Powodzenia :/:)

ps. Ty nie spisz po nocach czy jak :)

No dzisiaj jakośnie mogłem od wczoraj od 6:00 do tej pory mamy 20:00 bez snu :/

Pewnie myślałeś o piwie . Mnie też czasem tak trzyma . :)

Witaj wena dzieki obyśmy tylko nie zmienili przez zapędzenie się kierunku tego forum :) :)

widziałem że pawelk3333 pokazał sie tutaj

Edited by zico