anteks Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 warka 36 Porter warzone 16.11.05 składniki Portera - wiedeński 2kg - pilznański 1,4kg - karmel ciemny(strzegom) 0,1kg - caramunichIII 0,5kg - cararoma 0,2kg - palony 0,1kg zacieranie 90min 68-70oC wyszlo 16l 20 blg oczywiśce po dodaniu 1,2 kg WESowego ekstraktu i 1 łyżki barwiącego goryczka 40g na początku i 15 aromatu na końcu drożdże WYEAST 2278 czech pils blg końcowe 5 piwo zajęło III w kategorii Porter w IV Konkurcie Piwo Domowych w Żywcu 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 po dodaniu 1,2 kg WESowego ekstraktu i 1 łyżki barwiącego Jasnego, czy ciemnego 1.2kg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 po dodaniu 1' date='2 kg WESowego ekstraktu i 1 łyżki barwiącego[/quote']Jasnego, czy ciemnego 1.2kg ? Dawno to było i nie zapisało się na twadrym dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Przypuszczam że jasnego, bo dodatkowo była łyżka barwiacego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 sprawdziłem w historii zamówień BA to był Ekstrakt Jasny 1,25kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się