Balczak Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Bąbel-paka przygotowana Jutro kurier przyjedzie po piwko. Mój pierwszy konkurs piwowarski. Jest trema jak przed wszystkim co pierwsze. Pomysł na warzenie Witbiera powstał sporo wcześniej niż info o konkursie - tak to się szczęśliwie złożyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Myślę, że jak na pierwszy raz może wypaść świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ode mnie paczka też dopiero dzisiaj startuje. Kurier dał ciała. Nie chciałem żeby piwko zalegało gdzieś po magazynach przez weekend no, ale co zrobisz jak nic nie zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Tak to bywa, skoro dziś wysłana to dotrze w terminie. Jak się dowiedziałem u źródeł, to w obu kategoriach obecnie jest po 11 piw. Ciekawe ile dojdzie w poniedziałek i czy będą eliminacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ja dowiozę w poniedziałek Witbiera i Weizenbocka. Tylko muszę się dowiedzieć w jakich godzinach jest tam czynne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 http://www.piwopiweczko.pl/kontakt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 To ja przepraszam za moją ignorancję. Nie wiedziałem że to w tym miejscu, a już dwa razy się tam ratowalem drożdżami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozd Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Wczoraj wieczorem i ja doniosłem swoje piwa na konkurs, niestety przyjmujący nie chciał się dać skorumpować Będę musiał się tam dzisiaj włamać i potrzaskać (może lepiej wypić...) Wasze piwa żeby zapewnić sobie zwycięstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 niestety przyjmujący nie chciał się dać skorumpować To ty myślisz, że ustawianie konkursu to tak na ostatni moment się robi? Przecież to byłoby zupełnie nieprofesjonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 niestety przyjmujący nie chciał się dać skorumpować To ty myślisz, że ustawianie konkursu to tak na ostatni moment się robi? Przecież to byłoby zupełnie nieprofesjonalne Hahahahahahaha... dobre Postaramy się zjawić na konkursie - chociaż uczestniczyć nie planuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Fantastyczna informacja zwrotna o przesyłce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vald Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Tak, potwierdzam, super kontakt - nie trzeba sie stresowac czy doszlo, czy w calosci, w jakich warunkach bedzie. Pozostaje miec nadzieje ze inne konkursy tez tak funkcjonuja, a nie ze to wyjatek (bo to moj pierwszy wiec nie mam porownania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieslav Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Ja tam wysłałem 4 butelki (przez pomyłkę) a dostałem inf że paczka dotarła w całości (3 sztuki). Ciekawe gdzie się podziała butelka, pewnie u listonosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 czy jeśli nie dostałem żadnego potwierdzenia, to powinienem się już niepokoić, że kurier lubił piwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balczak Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Witam, Przesyłkę o nr LP jak w temacie przyjęto do magazynu w Sosnowcu uszkodzoną (wyciek). Proszę o dalszą dyspozycje. Na informację czekam do 07.11. 2013. Po tym terminie przesyłka zostanie zwrócona do Nadawcy. Z poważaniem Roman J. Kierownik Magazynu K-ex Sp. z o.o. Oddział Sosnowiec moja odp: Szanowny Panie, próbki towarów zostały zawinięte 5 razy w bąbelkową folię i nie wiem jakim cudem się rozbiły. Musiał się ktoś wyżywać kilofem na tej przesyłce. Proszę mi powiedzieć jakie są procedury reklamacji, ponieważ oczekuję zwrotu pieniędzy za przesyłkę. Po to wysyłam kurierem drożej, aby przesyłka w godziwych warunkach dojechała na miejsce. Dodam jeszcze, że powiedziałem kurierowi żeby przykleił nalepkę ze szkiełkiem - widać i to nie pomogło. Proszę ją odesłać do nadawcy. Jestem ciekaw jak wygląda kartonowe pudło w które była zapakowana. Z wyrazami rozczarowania jakością usługi Andrzej B. Niestety chyba nie wezmę udziału w konkursie... A szkoda. Czy można prosić o zwrot wpisowego na konkurs ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 BALCZAK - przykro mi bardzo, że tak się stało. To ryzyko "zawodowe" niestety. Oczywiście zwrot wpłaty dostaniesz na konto, z którego było wysłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Ja tam wysłałem 4 butelki (przez pomyłkę) a dostałem inf że paczka dotarła w całości (3 sztuki). Ciekawe gdzie się podziała butelka, pewnie u listonosza Szkoda, że wysłałeś czwartą butelkę przez pomyłkę. Panowie przy rozpakowywaniu paczek mają mnóstwo roboty i śmieci jeszcze więcej. Pewno chętnie by zdegustowali to dodatkowe piwo. A odpowiedź to tekst standardowy, trudno, żeby pisać każdemu jakiś tekst ekstra. Giziu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Czy wszystkie potwierdzenia zostały już wysłane? Bo u mnie dalej echo i trochę zaczynam się denerwywować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Czy wszystkie potwierdzenia zostały już wysłane? Bo u mnie dalej echo i trochę zaczynam się denerwywować Chyba wiesz, że piwowarstwo uczy cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Wszystkie potwierdzenia zostały wysłane. Dwa maile mi niestety wróciły jako nie dostarczone. Jak chcesz jutro mogę jeszcze raz sprawdzić tylko prosiłbym żebyś wysłał pytanie z danymi na adres sklep@piwopiweczko.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Wszystkie potwierdzenia zostały wysłane. Dwa maile mi niestety wróciły jako nie dostarczone. Jak chcesz jutro mogę jeszcze raz sprawdzić tylko prosiłbym żebyś wysłał pytanie z danymi na adres sklep@piwopiweczko.pl. Już wysłałem. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że nabazgrałem, tak że źle odczytałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Sprawa się wyjaśniła. Klops. Jedna butelka nie wytrzymała "trudów transportu" i pękła. Swoją drogą to bardzo dziwne, gdyż była to najlepiej zabezpieczona paczka jaką wysyłałem na konkurs. No nic, jak pech to pech. Powodzenia w konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balczak Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 BALCZAK - przykro mi bardzo, że tak się stało. To ryzyko "zawodowe" niestety. Oczywiście zwrot wpłaty dostaniesz na konto, z którego było wysłane. Dzięki wielkie za słowa otuchy. Przygotuję się lepiej do następnych konkursów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Póki co staram się posiąść wiedzę na warzeniu prostszych piw ( zatarłem już 3 Ale po ekstraktach ) . Ale jeszcze kiedyś wezmę udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 I jak z frekwencją? Ile zgłoszonych piw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi