zbynekkk Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Serdecznie witam Koleżanki i Kolegów na tym szanownym Forum. Jestem tu obecny od nie dawna, jak na razie tylko czytałem, ale skoro mam parę pytań i bez postów się nie obędzie, więc najpierw przywitanie. Mieszkam w Radomiu, mam za sobą cztery warki, ale żadna jeszcze nie zdążyła dojrzeć. Na efekty muszę jeszcze poczekać. Jak na razie cały czas się uczę i liczę że mi w tym pomożecie pozdrawiam zbyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Oczywiście, ze pomożemy Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beztroski1 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Witaj . Gratuluję 4 warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 witam nowego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 "No towarzysze pomożecie? Pomożemy!" Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Wiedziałem że wcześniej czy później ktoś nawiąże Dzięki temu towarzyszowi do dziś nosimy miano WARCHOŁÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Cześ Zbynek Witam kolegę piwosza i piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Wiedziałem że wcześniej czy później ktoś nawiąże Dzięki temu towarzyszowi do dziś nosimy miano WARCHOŁÓW Nie przesadzaj kto by to jeszcze pamiętał. Witam na forum. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totislaw Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witamy nowego piwowara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi